Ξανά σινεμά στον Αρίωνα 

Spread the love

Με τις πρώτες δροσιές του Σεπτεμβρίου ο Αρίωνας ανοίγει και πάλι, προσφέροντας την απόλαυση της μεγάλης οθόνης στους σινεφίλ της Λέσβου, κάθε ηλικίας. 

Κοντά σας για την πρώτη εβδομάδα με τέσσερις επιλογές ταινιών που θα συναρπάσουν .

Από την Πέμπτη 5/9 έως και την Κυριακή 15/9 «Εγώ ο Απαισιότατος 4» για τους μικρούς μας φίλους, και κάθε μεγαλύτερο. Η ταινία θα παίζεται μεταγλωττισμένη (αλλά και με υπότιτλους ειδικά την Παρασκευή 13/9).

Ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το «Εγώ, ο απαισιότατος 4» και εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Minions 2: Η άνοδος του Γκρου» (2022) της Illumination που έφερε εισπράξεις  σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων, το οποίο προσφέρει τώρα το νέο κεφάλαιο με τον Γκρου Τζούνιορ. Ο Γκρου (υποψήφιος για Όσκαρ Στιβ Καρέλ),η Λούσι (υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Γουίγκ) και τα κορίτσια τους -Μάργκο (Μιράντα Κόσγκροουβ),Ίντιθ (Ντέινα Γκέιερ) και Άγκνες (Μάντισον Πόλαν)- υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του. Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ (βραβευμένος με Emmy Γουίλ Φάρελ) και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας (υποψήφια για Emmy Σοφία Βεργκάρα) και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Γιάννης Ζουγανέλης, Φοίβος Ριμένας, Κατερίνα Γκίργκις, Δανάη Τσούμου, Κατερίνα Πέτσα, Δανάη Νικολάτου, Έλλη Θάνου, Νίκος Νίκας, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Μαρία Ζερβού, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Επίσης στη βραδινή ζώνη από την Πέμπτη 5/9 έως την Τετάρτη 18/9 τρεις ταινίες παραγωγής 2024, που δεν πρέπει να χάσετε.

Longlegs
Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ενός κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει μυστικιστικά στοιχεία. Η Χάρκερ ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση με τον δολοφόνο και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά.

  • Σκηνοθεσία: Οζ Πέρκινς
  • Σενάριο: Οζ Πέρκινς
  • Ηθοποιοί: Nίκολας Κέιτζ, Μάικα Μονρό, Αλίσια Γουίτ, Μπλερ ΆντεργουντΔιάρκεια: 101
  • τος παραγωγής: 2024

Παγίδα (Trap)

Το νέο θρίλερ του Μ. Νάιτ Σιαμάλαν με πρωταγωνιστή τον Τζος Χάρτνετ. Για την ταινία δεν έγινε δημοσιογραφική προβολή.

Ένας πατέρας συνοδεύει την έφηβη κόρη του σε μία ποπ συναυλία της τραγουδίστριας Lady Raven. Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει έντονη αστυνομική κινητοποίηση στο γήπεδο και ανακαλύπτει ότι η συναυλία είναι στην πραγματικότητα μία παγίδα για να συλλάβουν οι Αρχές έναν διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο, ονόματι The Butcher που πιστεύουν ότι βρίσκεται μέσα στο κοινό.

 Η.Π.Α., 2024

  • Παραγωγή: Ασγουιν Ραγιάν, Μαρκ Μπίνστοκ, Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
  • Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
  • Σενάριο: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν
  • Φωτογραφία: Σαγιόμπου Μακντιπρόμ
  • Μοντάζ: Νοεμί Πράισβερκ
  • Μουσική: Χέρντις Στέφανσντότιρ
  • Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάρτνετ, Αριελ Ντόνοχιου, Σαλέκα Νάιτ Σιάμαλαν
  • Διάρκεια: 105 λεπτά

 Τελειώνει με Εμάς (It Ends with Us)

Του Τζάστιν Μπαλντόνι

H πολυαναμενόμενη διασκευή του best-seller της Κόλιν Χούβερ, με την Μπλέικ Λάιβλι, μια ρομαντική κομεντί για την κακοποίηση και την ενδοοικογενειακή βία.

Ηρωίδα της ιστορίας είναι μια λαμπερή, πανέμορφη, δροσερή, αλλά τραυματισμένη κοπέλα, η Λίλι Μπλουμ (Lily, όπως κρίνος, Bloom όπως ανθοφορία), που μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη οικογένεια, όπου ο κατά τα άλλα άμεμπτος πατέρας σάπιζε τακτικά στο ξύλο την αθόρυβη μητέρα. Αυτή την τραγική ιστορία είχε ζήσει από κοντά ο πρώτος σύντροφος της Λίλι, ο Ατλας, ένα άστεγο αγόρι με μεγάλα όνειρα. Στο σήμερα, η Λίλι Μπλουμ μετακομίζει στη Βοστόνη για να διαχειριστεί τη βεντάλια συναισθημάτων που της προκαλεί ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα-τυράννου. Εκεί θα γνωρίσει, εντελώς τυχαία, τον Ράιλ Κινκέιντ, έναν ψηλό μελαχρινό άντρα με θεληματικό πιγούνι και σαρκώδη χείλη, ο οποίος επιπλέον είναι πλούσιος διακεκριμένος νευροχειρουργός.

Το μυθιστόρημα, με αυτοβιογραφική βάση, της Κόλιν Χούβερ, «Τελειώνει μ’ Εμάς», από το 2016 έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα σ’ όλο τον κόσμο κι έχει μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση