ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ: Αγαπημένες γεύσεις στη “Βρύση της Δάντης”

Spread the love

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, η γνωστή ταβέρνα “Η βρύση της Δάντης”, στα Πηγαδάκια, συνεχίζει την λειτουργία της, εκεί δίπλα στη θάλασσα, κάθε Παρασκευή βράδυ, Σάββατο και Κυριακή από το μεσημέρι, όπως και τις αργίες. Μια ταβέρνα που ήρθε να προσφέρει κάτι “νέο” από τα “παλιά” στην ποιότητα, την γεύση και τη νοστιμιά των παραδοσιακών φαγητών που όλοι έχουμε στην καρδιά μας.

Σε άνετο, φιλόξενο και πεντακάθαρο περιβάλλον, οι πελάτες της “Βρύσης της Δάντης” έχουν να επιλέξουν τα μεζεδάκια και τα κυρίως πιάτα που θα απολαύσουν μέσα από ένα πλούσιο μενού που διαμορφώνεται ανάλογα με την εποχή και τις πρώτες ύλες. Μεταξύ των πιάτων που ξεχωρίζουν είναι το κότσι στον ξυλόφουρνο που λιώνει στο στόμα, η μοσχαρίσια γλώσσα, το γεμιστό αρνάκι στο φούρνο, τα μυρωδάτα κεφτεδάκια, οι λαχανοντολμάδες, ο κόκορας με πιλάφι, ο πατσάς και διάφορες σούπες. Εξαιρετικές και οι πίτες με σπανάκι, μανιτάρια, διάφορα τυριά, όπως και τα σαλιγκάρια γιαχνί με νόστιμη σαλτσούλα. Όλες τις εποχές θα βρείτε στην ταβέρνα, στα Πηγαδάκια, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τους ψαράδες της περιοχής.

Και επειδή μετά από το καλό φαγητό, επιβάλλεται και ένα καλύτερο επιδόρπιο, “Η βρύση της Δάντης” δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο, σερβίροντας χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, μπακλαβά με τραγανά φύλλα και μπόλικη γέμιση, κανταΐφι, γαλακτομπούρεκο και παγωτό.

“Η βρύση της Δάντης” αναλαμβάνει την διοργάνωση κάθε κοινωνικής εκδήλωσης, όπως και το catering στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης.

Υπεύθυνοι της επιχείρησης είναι η Στρατούλα Χιώτη και ο Βασίλης Σταυρινός, στα τηλ. 22510 96993 και 6947 091819.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση