“ΣΦΑΓΗ” ΣΤΗ Ν.Δ.: Μύδροι Γόμου κατά Πιπίνη

Spread the love

Λίγες μέρες πριν η διοίκηση του νοσοκομείου Μυτιλήνης ανακοινώσει επίσημα ότι προχωρά στην προμήθεια νέου Αξονικού Τομογράφου με στόχο να ανανεώσει το μηχάνημα που λειτουργεί μέχρι τώρα και ήταν η πρώτη προμήθεια που είχε γίνει στο πλαίσιο της αναβάθμισης του ιδρύματος επί διοίκησης Δημήτρη Κατσιφαράκη, ο Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Στρατής Γόμος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σύμβουλο του πρωθυπουργού Ιάσονα Πιπίνη  τον οποίο αποκαλεί φωνάρα και ψεύτη καταλογίζοντάς του ότι χρησιμοποιεί την ιδιότητα του Συμβούλου του πρωθυπουργού για να κοροϊδεύει τον κόσμο με παλαιοκομματικές μεθόδους!

Αφορμή αποτέλεσε η επίσκεψη του κ. Πιπίνη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και η συνάντησή του με τους εργαζόμενους τους οποίους ενημέρωσε ο ίδιος για την προμήθεια του Αξονικού Τομογράφου γεγονός που προκάλεσε  ενόχληση στη διοίκηση βλέποντας πίσω από τις ενέργειες αυτές του κ. Πιπίνη προσπάθεια καπηλείας της προμήθειας του μηχανήματος με το «κατόπιν ενεργειών μου».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Γόμου ο οποίος απευθύνεται στον Ιάσονα Πιπίνη έχει ως ακολούθως:

«Τώρα τι να πω Ιάσονα καλοχαιρέτα με τον τίτλο του Συμβούλου του πρωθυπουργού πουλάς παραγοντισμό στους εργαζόμενους του νοσοκομείου λέγοντας τους ψέματα. Από που και ως που ασχολήθηκες εσύ βρε ψεύτη με τον Αξονικό του νοσοκομείου;; Σταμάτα τα “κατόπιν ενεργειών μου” που γινόταν τις εποχές του 1970 δεν δουλεύεις τους εργαζόμενους του νοσοκομείου με παλαιολιθικά τερτίπια ψευταράκο. Αν ήθελες να δείξεις ενδιαφέρον θα ενημέρωνες πρώτα την διοίκηση του ιδρύματος και μετά τον Σύλλογο τόσο άσχετος είσαι που δεν ήξερες ότι άλλαξε ο επικεφαλής του κόψε λοιπόν το δούλεμα στους Λέσβιους και πάρε το κουβαδάκι σου με την ψωνάρα σου να παίξεις αλλού. Σε περιμένω να τα πούμε και δημόσια  οπού και όποτε θες. ψευταράκο» αναφέρει καταλήγοντας ο Στρατής Γόμος.

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση