ΤΟΠΙΚΟ: Δυο μεταγραφές για Κεραυνό και Δόξα Λέσβου

Spread the love

Στον Κεραυνό Αφάλωνα θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο οι Νίκος Καραγιάννης και Ταξιάρχης Βαμβαλέλλης. Πρόκειται για δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τις απαιτήσεις της Α΄ Κατηγορίας και θα αποτελέσουν χρήσιμα «όπλα» στο παιχνίδι της ομάδας του Θοδωρή Παπαδημητρίου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Νίκος Καραγιάννης, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Καλλονή από την οποία αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι για να ενταχθεί στο δυναμικό του Κεραυνού. Από την άλλη ο Βαμβαλέλλης καλύπτει τις θέσεις της άμυνας, ενώ τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους. 

Ακόμη στο χώρο της Β΄ Κατηγορίας η Δόξα Λέσβου, που εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν, προέβη σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή. Συγκεκριμένα ο δραστήριος σύλλογος απέκτησε τον επιθετικό, Σωτήρη Ζηρόπουλο, που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Νίκης καθώς και τον νεαρό εξτρέμ Κώστα Αλαγιάννη, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα του Οδυσσέα Ελύτη. Η Δόξα Λέσβου παραμένει πιστή στο πλάνο της, αποκτώντας νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση