“Το Πανελλήνιο θα παραμείνει ανοιχτό”

Spread the love

Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Νίκου Παπαθανάση, του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φαραντούρη και του Βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Νίκου Δουδωνή πραγματοποιήθηκαν την πριν από λίγο στο Πανελλήνιο τα εγκαίνια της ομαδική έκθεσης ζωγραφικής – χαρακτικής “Η Τέχνη στο Πανελλήνιον” που διοργανώνει η Νάντια Λιαρέλλη και η γκαλερί Περί Τεχνών Καρτέρης.

Στο χώρο της έκθεσης παρέστησαν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων (πλην Περιφέρειας)  και οι δύο Δήμαρχοι Παναγιώτης Χριστόφας και Ταξιάρχης Βέρρος ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστου Μεγάλου ο οποίος μιλώντας για τη συμβολή του Θεόδωρου Τρύφων και της κ. Λιαρέλη στο να ξανανοίξει το Πανελλήνιο τόνισε ότι το «θα παραμείνει ανοιχτό» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η Τράπεζα βρίσκεται πολύ κοντά στο να προχωρήσει τη μίσθωση του χώρου και όπως είπε αυτό θα γίνει με κάθε σεβασμό στις αποφάσεις για το χαρακτηρισμό του και με διάθεση να φιλοξενεί τέτοιες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Συγκινημένη η κ. Λιαρέλη ευχαρίστησε τον κ. Μεγάλου και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης καθώς και την Γκαλερί για τη συμβολή τους καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το χώρο τιμώντας την προσπάθειά της. Ο κ. Χριστόφας αναφέρθηκε στην ιστορία του καφενείου διαβάζοντας αποσπάσματα των αποφάσεων για το χαρακτηρισμό του ευχαριστώντας την Τράπεζα Πειραιώς και την κ. Λιαρέλη ενώ προσέφερε αναμνηστικά στον κ. Μεγάλου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Πέλλη Γιακουμή ενώ για αύριο το ζεύγος Λιαρέλη ετοιμάζει μεγάλη δεξίωση στη βίλα του  στην παραλιακή του αεροδρομίου όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα παραστεί και ο Υπουργός.

Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες  της εκδήλωση από τη σελίδα των Νέων της Λέσβου στο facebook (https://www.facebook.com/nealesvou/?locale=el_GR)

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για δύο εβδομάδες, μέχρι 15 Σεπτεμβρίου και εκτίθενται έργα που έχουν φιλοτεχνήσει οι:

Κ. Γαρύφαλλος, Μ. Γιαννίκου, Τ. Δρογώση, Ευ. Ευθυμιάδης, Απ. Ηλιάδης, Γ. Κανάκης, Μ. Κατσουλίδη, Ν. Κληρονόμος, Μ. Κουλούθρου, Σπ. Κουρσάρης, Σπ. Λύτρας, Ευ. Μαλαφούρης, Ε. Μιχαλακέα, Ν. Οικονομίδης, Μ. Παπαστεργίου, Ε. Παρμακέλη, Μ. Πολυχρονιάδης, Κ. Συλίκου, J. Lloyd, Δ. Γέρος, Όπυ Ζούνη, Αλ. Φασιανός

 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση