Spread the love

Το έργο της αντικατάστασης λαμπτήρων με λάμπες led στο Δήμο Μυτιλήνης έγινε για να επιλυθούν, υποτίθεται, τα προβλήματα του φωτισμού στις συνοικίες, πέραν της εξοικονόμησης ενέργειας από τις πιο οικολογικές νέες λάμπες. Όμως εδώ και καιρό τα φωτιστικά led δεν ανάβουν από γειτονιά σε γειτονιά ανάλογα με τη μέρα, όπως και σε κεντρικούς δρόμους, π.χ. στην Επάνω Σκάλα.  

Στη Χρυσομαλλούσα στην οδό Χρύσανθου Μολίνου πολύ κοντά στο σούπερ-μάρκετ Μυτιλήνη, όπως επίσης στην οδό Στέφανου Φουντή και στην οδό Γοργοποτάμου που βρίσκεται το σούπερ-μάρκετ πολλά βράδια οι κάτοικοι πηγαινοέρχονται από τα σπίτια τους στο απόλυτο σκοτάδι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία μας. Ο μόνος φωτισμός είναι τα φώτα από τα μηχανάκια.  

Επικοινώνησαν οι άνθρωποι με τα Νέα της Λέσβου κραυγάζοντας έλεος προς το Δήμο, ο οποίος επιτέλους θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του διασφαλίζοντας τα απολύτως αναγκαία, τουλάχιστον για τη λειτουργία της πόλης, όπως είναι ο φωτισμός.

Κάποτε μιλούσαμε στη Μυτιλήνη για ιστορικά κέντρα και αναπλάσεις και μεγάλα έργα και 25 χρόνια μετά φτάσαμε να μιλάμε για τις λακκούβες και το φωτισμό, τέτοια προοπτική!

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση