Spread the love


14 ολόκληρα χρόνια από την έκδοσή τους συμπληρώνουν σήμερα “Τα Νέα της Λέσβου” και για πολλούς από εμάς αυτή η πορεία δεν είναι παρά η καθημερινή επαφή με όλους εσάς τους πολίτες για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του τόπου μας. Μέσα από τα 3.352 φύλλα μέχρι σήμερα, “Τα Νέα της Λέσβου” έχουν καταγράψει μαζί σας ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και καθώς σε κάθε τέτοια επέτειο λέμε ότι τα χρόνια πολλά είναι για εσάς που μας οδηγείτε μέσα από τις καταγγελίες, τις επισημάνσεις και την συμμετοχή σας ως αναγνώστες στην εφημερίδα μας, δεν μένει παρά να απευθύνουμε σε εσάς το λόγο. 

Θα ήταν εύκολο για εμάς να απευθυνθούμε στους τοπικούς άρχοντες και να ζητήσουμε τις ευχές τους για τα γενέθλια των Νέων της Λέσβου, αυτό όμως δεν μας εκφράζει γιατί ο δικός μας ρόλος είναι να ελέγχουμε όλους όσοι ασκούν εξουσία χωρίς φυσικά να μηδενίζουμε και όλα τα θετικά που γίνονται για τον τόπο μας. 

Να γιατί επιλέξαμε να απευθυνθούμε όχι στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων αλλά σε εσάς τους αναγνώστες μας, επιλέγοντας έναν πολύ μικρό αριθμό συμπολιτών που ο καθένας έχει ξεχωρίσει στην επαγγελματική ή στην κοινωνική του ζωή και σε αυτούς κάναμε ένα πολύ απλό ερώτημα: Τι είναι για εσάς “Τα Νέα της Λέσβου”; Οι απαντήσεις τους μας συγκινούν, γιατί ουσιαστική κοινή συνισταμένη είναι η ανεξάρτητη και αδέσμευτη ενημέρωση σε εποχές δύσκολες, όπου φανερά ή κρυφά επιχειρείται ο έλεγχος και η κατεύθυνση της ενημέρωσης για πολιτικά ή οικονομικά συμφέροντα. Και εδώ είναι που ξεχώρισαν “Τα Νέα της Λέσβου” από την πρώτη μέρα της έκδοσής τους, επιλέγοντας τον δύσκολο δρόμο γιατί ο ΚΑΘΑΡΟΣ δρόμος ενίοτε είναι και δύσκολος, καθώς η ασυμβίβαστη δημοσιογραφία μπαίνει στο στόχαστρο όλων εκείνων των οποίων εμποδίζει τα σχέδια. Εμείς όμως συνεχίσαμε και συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι αναδεικνύοντας τα ζητήματα αδιαφορίας, εγκατάλειψης και κρατικών ολιγωριών, αλλά και τα θετικά για τον τόπο, απέναντι στις Βάστριες και σε όσα συμφέροντα επιδιώκουν έναν άλλον προσανατολισμό για τη Λέσβο. 

Είναι πολλές οι εξελίξεις που επηρεάστηκαν ή καθορίστηκαν από τα ρεπορτάζ μας που έχουν άμεση σχέση με το μέλλον του τόπου και των πολιτών του και αυτό για εμάς δεν είναι παρά το βάρος της ευθύνης και το στοιχείο, που μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε δίπλα σας και τα επόμενα χρόνια γιατί μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε στην μικρή μας κοινωνία, όπου ο καθένας κρίνεται από τη στάση και τη συμπεριφορά του. Υπερασπιζόμενοι, λοιπόν, το αγαθό της αντικειμενικής ενημέρωσης που ειδικά στους δύσκολους καιρούς μας αυτό είναι ιερό, από σήμερα συνεχίζουμε και για το 15ο χρόνο, με άποψη, κριτική ματιά, “κρατώντας μικρό καλάθι” στις πολλές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια των διάφορων παραγόντων, πάνω από όλα όμως κοιτώντας όλους εσάς στα μάτια για την επί 14 χρόνια αταλάντευτη πορεία μας, τηρώντας την υπόσχεση της πρώτης μέρας ότι “Πρώτα από όλους ο πολίτης”

Ευτυχής συγκυρία το 14ο έτος των Νέων της Λέσβου βρίσκει τα γραφεία μας σε έναν ιδανικό χώρο για τη στέγαση της εφημερίδας με άριστες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό, «στο παλιό κτίριο των γραφείων Σουρλάγκα», που θαρρείς κι είναι ένας χώρος “κομμένος και ραμμένος” για να στεγάσει εφημερίδα. Εδώ περιμένουμε όλους εσάς, στην οδό Βενιαμίν Λεσβίου 1, στη Μυτιλήνη πάνω από την αγορά, για να ακούσουμε τις καταγγελίες, τις απόψεις, την κριτική και οτιδήποτε άλλο θέλετε να μας πείτε. Γιατί στα Νέα της Λέσβου η ενημέρωση είστε εσείς και η ενημέρωση εδώ έχει πρόσωπο. 

Τι είναι για εσάς “Τα Νέα της Λέσβου”

Νίκος Αθανάσης, επιχειρηματίας 

«Τα Νέα της Λέσβου και θέλω να το τονίσω αυτό είναι αυτό που λέμε η καθαρή ενημέρωση στον τόπο μας, η εφημερίδα που διαβάζεις την κάθε είδηση και καταλαβαίνεις πολύ εύκολα ότι δεν προσπαθεί να σε ζυμώσει, να σε πάει δεξιά ή αριστερά, αλλά ο στόχος των δημοσιογράφων της είναι η ανάδειξη των προβλημάτων και η επίτευξη λύσεων. Δεν χαρίζονται σε κανέναν και αυτό είναι που εκτιμώ στην εφημερίδα, την οποία αν και ζούμε στις εποχές του διαδικτύου με το οποίο όλοι είμαστε εξοικειωμένοι, εγώ προσωπικά κάθε πρωί αναζητώ στο γραμματοκιβώτιό μου, ξεκινώντας την μέρα μου, διαβάζοντας τα Νέα της Λέσβου».

Μάκης Αξιώτης, χειρουργός – συγγραφέας

 «Τα Νέα της Λέσβου είναι μια εφημερίδα ανεξάρτητη πολιτικά, πράγμα δύσκολο και σπάνιο στις μέρες μας, αυτό όμως κατά την άποψή μου, δείχνει και την υγιή μορφή του Τύπου η οποία δυστυχώς λείπει στις μέρες μας. Αυτός είναι και ο λόγος που διαβάζω καθημερινά ξεκινώντας την μέρα μου το πρωί και ενημερώνομαι από Τα Νέα της Λέσβου, καθώς διαπιστώνω ότι μέσα στις ειδήσεις δεν υπάρχουν “ψιλά γράμματα”. Απεναντίας αποδίδονται τα γεγονότα στις σωστές τους διαστάσεις, ενώ η εμβάθυνση που γίνεται είναι πραγματικά αυτό που με τραβάει ως αναγνώστη, καθώς στις μέρες μας η ενημέρωση έχει γίνει πολύ επιδερμική και γι’ αυτό το λόγο εφημερίδες, όπως “Τα Νέα της Λέσβου”, πρέπει και έχουν έτσι και αλλιώς ξεχωριστή θέση στην κοινωνία της Λέσβου».

Ιάκωβος Βράνης, επιχειρηματίας

 «Τα Νέα της Λέσβου ήταν το μέσο ενημέρωσης που εμπιστεύονταν ο πατέρας μου παπά Κομνηνός και αυτό που έλεγε για τις διάφορες ειδήσεις που κυκλοφορούσαν ήταν “Ανοίξτε τα Νέα της Λέσβου να δω αν το έχουν γράψει, μόνο τότε θα είναι είδηση”. Ουσιαστικά αυτό που έλεγε ο πατέρας μου πιστεύω ότι εκφράζει και τον κάθε αναγνώστη της εφημερίδας που διαβάζει “Τα Νέα της Λέσβου” διαπιστώνοντας ότι η ενημέρωση έχει αρχή, μέση και τέλος, χωρίς άχρηστες ειδήσεις. Δυστυχώς στις μέρες μας υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών, οι οποίες στο μόνο που αποσκοπούν είναι ο εντυπωσιασμός του αναγνώστη χωρίς ουσία. Να γιατί ο καθένας στο facebook παριστάνει το δημοσιογράφο και δεν ξέρεις αν αυτό που διαβάζεις είναι αλήθεια ή ψέματα. Από αυτά που σας λέω είναι αρκετά για να καταλάβει ο καθένας ποια είναι η αξία σήμερα της ενημέρωσης από “τα Νέα της Λέσβου”, την οποία εμπιστευόμαστε εγώ και ο αδελφός μου ο Ταρσίζιος και ευχόμαστε χρόνια πολλά γιατί ο τόπος μας χρειάζεται τέτοιες εφημερίδες».

Αλεξάνδρα Γιαβρίμη, επιχειρηματίας

«Τα Νέα της Λέσβου είναι τα πάντα για μένα σε αυτό που λέμε ενημέρωση, γιατί μέσα από τα ρεπορτάζ και τα σχόλια αναδεικνύονται τα θέματα που μας απασχολούν και ενημερωνόμαστε για όσα θέλουμε να μαθαίνουμε. Κάθε πρωί φτάνοντας στην οικογενειακή μας επιχείρηση είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω, να ανοίξω την εφημερίδα μαζί με τον πρωινό καφέ, την οποία μετά από εμένα διαβάζουν και άλλοι. Μάλιστα δεν θα σας κρύψω ότι κάποιες φορές αν δεν πάρουμε την εφημερίδα λόγω προβλήματος στη διανομή αισθάνομαι την έλλειψη, καθώς έχει γίνει μέρος της ζωής μας».

Παναγιώτης Ανδριώτης, συνταξιούχος τραπεζικός διευθυντής

«Διαβάζω Τα Νέα της Λέσβου από το πρώτο φύλλο της έκδοσής τους και βλέπω ότι το επίπεδο της ενημέρωσης από την εφημερίδα παραμένει υψηλό, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας, όπου όλα αλέθονται στο μύλο της σύγχρονης τεχνολογίας. Είναι σημαντικό η ενημέρωση να έχει ταυτότητα και άποψη, και να μην υπολογίζει αν δυσαρεστεί όταν πρόκειται για το συμφέρον του τόπου».

Φωκίων Λαλλέλης, συνταξιούχος επιχειρηματίας

 «Τα Νέα της Λέσβου είναι για μένα η καθημερινή ενημέρωση με αξιοπιστία και εγκυρότητα, και αυτό είναι που έχει κάνει τη συγκεκριμένη εφημερίδα να ξεχωρίζει, καθώς επίσης και η παρουσία της δίπλα στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Έχω και εγώ προσωπικά εμπειρία όταν χρειάστηκε να αναδείξουμε ένα θέμα, και γι’ αυτό πιστεύω ότι το έντυπο αυτό πραγματικά ξεχωρίζει και γι’ αυτό το εμπιστευόμαστε».

Εριφύλη Αμβαζά, επαγγελματίας εστίασης

 «Τα Νέα της Λέσβου εδώ και δεκατέσσερα χρόνια είναι η σταθερή αξία στην ενημέρωση, αναδεικνύοντας τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου με σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία και αυτά τα στοιχεία είναι η μεγάλη αξία της εφημερίδας. Χρόνια πολλά». 

Στέλιος Παππάς, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

«Τα Νέα της Λέσβου είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καθημερινή ενημέρωση του νησιού μας. Αποτελεί μια εφημερίδα-τομή στην τοπική επικαιρότητα. Αναδεικνύει τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες της Λέσβου. Υπερασπίζεται και υποστηρίζει το δίκιο του κόσμου και βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες. Εγώ μένω πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα των καθημερινών άρθρων της εφημερίδας. Δίνεται το βήμα σε έναν απλό πολίτη που θέλει να εκφραστεί και να παραθέσει τα προβλήματα και τα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα. Η ποικιλία των θεμάτων θεωρώ ότι είναι από τα στοιχεία που την ολοκληρώνουν σαν εφημερίδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι αναγνώστης τόσα χρόνια». 

Νίκη Τσορβαδέλλη, κοσμηματοπώλης

«Η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» έχει γίνει για μένα πια μια καθημερινή πρωινή συνήθεια. Όταν έρχομαι στο μαγαζί μαζί με τον καφέ μου διαβάζω την εφημερίδα και ενημερώνομαι για τα νέα του τόπου μου. Έγραφε και η μητέρα μου παλιότερα, αλλά και εγώ έχω γράψει άρθρα, οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει και συναισθηματική αξία για μένα. Παρέχεται έγκαιρη και σωστή ενημέρωση σε τοπικά αλλά και σε πανελλαδικά θέματα. Πράγματα τα οποία απασχολούν καθημερινά τους πολίτες της Μυτιλήνης και της Λέσβου γενικότερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ενημέρωση που παρέχει η εφημερίδα».

Δημήτρης Κουντσούρος, φαρμακοποιός

«Τα Νέα της Λέσβου είναι η ζωή μου. Η καθημερινότητά μου. Εγώ δεν βλέπω και πολύ τηλεόραση οπότε κάθε μέρα σηκώνομαι το πρωί στις 6 και διαβάζω την εφημερίδα πριν φύγω για τη δουλειά. Την περιμένω ανελλιπώς κάθε μέρα. Αναδεικνύει τα προβλήματα του κόσμου της Μυτιλήνης και τα υπερασπίζεται. Μου έχει γίνει πια συνήθεια να διαβάζω τις καθημερινές την εφημερίδα. Αφού να φανταστείτε το Σάββατο και την Κυριακή, που δεν έρχεται η εφημερίδα, στεναχωριέμαι. Είναι απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητάς μου». 

Περικλής Αντωνίου, συνταξιούχος χημικός μηχανικός

«Αν δεν πάρω για να διαβάσω την εφημερίδα μου δεν περνάω τη μέρα μου. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου. Είναι η καθημερινότητά μου πια. Διαβάζω κάθε μέρα τα νέα και την επικαιρότητα της Λέσβου. Μπορεί να μην δω τηλεόραση, να μην ακούσω ραδιόφωνο αλλά να μην διαβάσω «Τα Νέα της Λέσβου» δεν γίνεται. Παρέχει πλήρη ενημέρωση για πολλά θέματα της επικαιρότητας. Από αθλητικά μέχρι κοινωνικά, με άποψη και γνώμη αλλά κυρίως με έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που είμαι τόσα χρόνια αναγνώστης της εφημερίδας γιατί αναδεικνύει σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του τόπου μας που χρήζουν άμεσης επίλυσης».

π. Νίκος Βαλάκος, ιερέας

«Είμαι αρκετά χρόνια αναγνώστης της εφημερίδας «Τα Νέα της Λέσβου». Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εφημερίδα γι’ αυτό την διαβάζω και τόσα χρόνια. Καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα θεματολογίας και ειδήσεων. Είναι αυτό που λέμε «για όλα τα γούστα». Από θέματα πολιτισμού και αθλητισμού μέχρι αγροτικά και θέματα της θρησκείας. Μπορεί ο καθένας να βρει θέματα που του αρέσουν ενώ ενημερώνεται παράλληλα και για τα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο στην καθημερινή του ζωή. Είμαι ευχαριστημένος και θα συνεχίσω να παίρνω την εφημερίδα. Η ενημέρωση που παρέχει είναι έγκυρη και αξιόπιστη, αλλά το σημαντικότερο, όπως είπα και πριν, είναι ότι καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεματολογίας προσφέροντας και μια σφαιρική άποψη».

Γιάννης Μουτζούρης, επιχειρηματίας 

«Τα Νέα της Λέσβου είναι μια εφημερίδα η οποία έχει κατορθώσει να παραμείνει αλώβητη σε καιρούς και εποχές του ίντερνετ και της τεχνολογίας. Έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να ενημερώνει έγκαιρα και με αντικειμενικότητα τον κόσμο της Λέσβου. Να είναι μέσα στην επικαιρότητα, σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Μπορείς να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα, για προβλήματα οικονομικής φύσεως, για πολιτιστικές εκδηλώσεις, για προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες του νησιού μας. Προβάλλει τις ομορφιές της Λέσβου βοηθώντας και στο κομμάτι του τουρισμού, ενώ αναδεικνύει και το έργο των φορέων προβάλλοντας τις δράσεις τους».

Ηλίας Πίκουλος, τουριστικός πράκτορας

 «Θα ήθελα αρχικά να δώσω τις ειλικρινές ευχές για περισσότερα φύλλα και ακόμα περισσότερα χρόνια ενημέρωσης, αντικειμενικής και έγκυρης. Ο τοπικός τύπος είναι ένας χώρος αρκετά ιδιαίτερος στις μέρες μας και όμως βλέπουμε ότι τα «Νέα της Λέσβου» έχουν σταθεί άξια στην κοινωνία της Μυτιλήνης. Δίνει καθημερινά την μάχη για έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. Αποτελεί την ασπίδα, προασπίζοντας την πολυφωνία και την δημοκρατία. Σε δύσκολους καιρούς όπου πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με το ίντερνετ και την ταχύτητα, που έχει φέρει η τεχνολογία, προσφέρει ενημέρωση σε ποίκιλα θέματα. Εύχομαι να συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό και να παρέχει στον κόσμο την ενημέρωση που έχει ανάγκη για τα ζητήματα του τόπου μας».

Γιώργος Εγγλέζος, κομμωτής 

«Η σταθερότητα και η συνέπεια στην έκδοσή της για 14 χρόνια είναι εντυπωσιακή, ιδιαίτερα δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο έντυπος Τύπος τα τελευταία χρόνια. Η εφημερίδα αυτή έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πιστή αναγνωστική βάση, οικοδομώντας εμπιστοσύνη με το κοινό της. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ακόμα που θα μπορούσαν να ειπωθούν για μια μακροχρόνια και επιτυχημένη εφημερίδα, όπως “Τα Νέα της Λέσβου”. Τις καλύτερες ευχές μου για ακόμα περισσότερα φύλλα».

Στρατής Παυλιδέλλης, επιχειρηματίας

«Τα Νέα της Λέσβου έχουν γίνει η καθημερινότητά μου. Διαβάζω στη δουλειά το πρωί ή το μεσημέρι όταν γυρίσω στο σπίτι. Είναι μια χρόνια σχέση εμπιστοσύνης γιατί μας παρέχεται η ενημέρωση με αντικειμενικό τρόπο. Αξιόπιστα. Αναδεικνύονται τα προβλήματα του τόπου μας. Μου αρέσουν αρκετά τα ρεπορτάζ που γίνονται για την αγορά γιατί φαίνεται ότι η εφημερίδα είναι δίπλα στους πολίτες της Μυτιλήνης, αλλά και στους καταστηματάρχες της Ερμού. Στην εποχή του ίντερνετ θεωρώ ότι επιτελεί ένα δύσκολο έργο, αλλά τα καταφέρνει περίφημα. Είμαι χρόνια αναγνώστης και θα συνεχίσω να είμαι γιατί η εφημερίδα είναι δίπλα μας αναδεικνύοντας όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας».

Π. Χρήστος Τσιτμηδέλλης, ιερέας

«Είναι μια εφημερίδα αντικειμενική και βλέπει τα πράγματα όπως είναι. Δεν κρύβει στοιχεία που πρέπει να βγουν στην επιφάνεια. Αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση, η οποία παρέχεται σε δύσκολους καιρούς. Εγώ προσωπικά την διαβάζω χρόνια την εφημερίδα και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καθημερινά έχει γίνει μια συνήθεια, η οποία δεν εκλείπει ποτέ. Είναι δίπλα στους πολίτες και πολλές φορές τους δίνει την δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους για σημαντικά θέματα. Μακάρι να καταφέρει κάποτε να βγει και εκτός νησιού. Υπάρχει η αντικειμενικότητα και γράφει χωρίς παρωπίδες με στόχο την σωστή ενημέρωση του κόσμου».

Κλεάνθης Κορομηλάς, Πρόεδρος Αναγνωστηρίου Αγιάσου

«Είμαι αναγνώστης τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση που μας παρέχει η εφημερίδα. Την έχουμε αγαπήσει όλοι. Είναι μια έγκριτη σοβαρή εφημερίδα που πληροφορεί τον κόσμο παρέχοντας σωστή ενημέρωση. Η αξιοπιστία της θεωρώ ότι είναι ένα από τα στοιχεία που την διακρίνει. Προβάλλει και τις δράσεις που κάνουμε και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Έχει πολύ πλούσιο υλικό και καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων. Θέλουμε να συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε από “Τα Νέα της Λέσβου” γιατί βρίσκεται πάντα μέσα στην επικαιρότητα αλλά και πλάι στους πολίτες».

Ειρήνη Βαρελτζή, εκπαιδευτικός 

«Τα Νέα της Λέσβου είναι μια τοπική εφημερίδα που μας κρατάει σε επαφή με τις εξελίξεις στον τόπο μας. Μας κάνει να είμαστε συνδεδεμένοι με την τοπική κοινότητα. Προσωπικά η σύνδεσή μου με την εφημερίδα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Τα τελευταία χρόνια είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος. Είναι πολύ σημαντικό που οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας ακολουθούν τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Δίνει την ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς να ακουστεί η φωνή τους. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την εφημερίδα για την συνεργασία που είχαμε και εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να μας ενημερώνει».

Στρατής Αναγνώστου, ιστορικός, συγγραφέας

«Τα Νέα της Λέσβου είναι μια αξιόπιστη και έγκυρη εφημερίδα. Τα ρεπορτάζ που πραγματοποιεί είναι αρκετά ενδιαφέροντα και καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεματολογίας. Προβάλλει τις ομορφιές του νησιού μας σε όλη την Ελλάδα. Ευχόμαστε να συνεχίσει να ενημερώνει το κοινό της Λέσβου με τον ίδιο ρυθμό».

Παναγιώτης Βερναρδάκης, διδάκτωρ οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης, συγγραφέας

«Τα Νέα της Λέσβου είναι για μένα μια πρωτοποριακή τοπική εφημερίδα, στην οποία διαβάζει κανείς ό,τι είναι σημαντικό και εστιάζεται κυρίως στη Λέσβο. Την λαμβάνω και τη διαβάζω ακόμα και όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό».

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση