Spread the love

Αυτά ναι, είναι πραγματικά μέτρα πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. Βράδυ Σαββάτου, ώρα 23:00, και οι δύο αστυνομικοί που βλέπετε με ραντάρ στο χέρι καταγράφουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων στην ευθεία του δρόμου μετά τα Θέρμα προς Λάρσο, αλλά σε σημείο που είναι σχεδόν αθέατοι. Αυτές είναι οι «δύσκολες ώρες» που γίνονται τα «μεγάλα εγκλήματα» στην άσφαλτο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας μας ο οδηγός ήταν άτυχος, καθώς πήγε να κάνει προσπέραση στην ευθεία χωρίς να δει τους τροχονόμους και έπεσε στο δόκανο! Παρεμπιπτόντως 12 χιλιόμετρα δρόμος απ’ τη Μυτιλήνη μέχρι τη Λάρσο και δεν έχει μια διακεκομμένη να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο, αυτό είναι απαράδεκτο.

Σε κάθε περίπτωση, μιας και κατά καιρούς σημειώνουμε «τα κακά» της Τροχαίας, να επισημάνουμε και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και αυτή πράγματι είναι ουσιαστική παρέμβαση για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και γενικότερα για το «φόβο των Ιουδαίων» σε όσους οδηγούν… πέρα από τα συνηθισμένα!

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση