Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αντίο φίλε – αυριο στις 15:00 η κηδεία

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία από χθες το απόγευμα το άγγελμα του θανάτου του στελέχους της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, Παναγιώτη Πλωμαρίτη, ο  οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο σπίτι του μετά το τέλος της εργασίας του στην υπηρεσία.

Η κηδεία του Παναγιώτη Πλωμαρίτη, ο οποίος αφήνει πίσω του φεύγοντας πρόωρα από τη ζωή τη σύζυγό του και δύο ανήλικα παιδιά θα τελεστεί αύριο Σάββατο και ωρα 15:00 στο Ναό του Αγίου Θεράποντα στη Μυτιλήνη.

Ο Παναγιώτης Πλωμαρίτης είχε διατελέσει επί Περιφερειάρχη Νάσου Γιακαλή προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος – υπόδειγμα, που αγόγγυστα εργαζόταν στην υπηρεσία του για να φέρει εις πέρας το μεγάλο όγκο δουλειάς.  Υπόδειγμα οικογενειάρχη αλλά και ανθρώπου στην κοινωνική και υπηρεσιακή του ζωή διακρίθηκε για την πραότητα, την ψυχραιμία, τους χαμηλούς τόνους, την καλοσύνη και την προθυμία του να προστρέχει σε οποιονδήποτε τον είχε ανάγκη. 

Ο Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, με γραπτή δήλωσή του τονίζει την οδύνη τη δική του και της Περιφερειακής Αρχής για τον απροσδόκητο χαμό του Παναγιώτη Πλωμαρίτη. «Ο εκλιπών υπήρξε εξαιρετικό στέλεχος της Διεύθυνσης Μεταφορών ξεχωρίζοντας για το ήθος και την εργατικότητά του. Η Περιφέρεια από σήμερα είναι φτωχότερη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του», αναφέρει.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δύο δήμους, Γιώργος Αλεξίου, σημείωσε ότι «έχουμε σοκαριστεί από το θάνατο του Παναγιώτη, δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι δεν τον έχουμε πια ανάμεσά μας. Είχα τη χαρά να εργαστώ μαζί του στο Δήμο Μυτιλήνης πριν από χρόνια και πριν περάσει στην Περιφέρεια. Ένα έχω να πω ότι ήταν υπόδειγμα δημοσίου υπαλλήλου, αυτός κρατούσε τη Διεύθυνση Μεταφορών όρθια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγο, στα παιδιά του».

Παρέμβαση με δήλωσή του από τα Νέα της Λέσβου εκφράζοντας την οδύνη του έκανε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης Στρατής Κυρατζής, ο οποίος μιλώντας χθες το απόγευμα από το Σκαλοχώρι τόνισε ότι «ο Παναγιώτης Πλωμαρίτης φεύγει πρόωρα από τη ζωή έχοντας όμως καταφέρει πολύ γρήγορα να διακριθεί στην τοπική κοινωνία για τον χαρακτήρα, την προθυμία, την ευσυνειδησία και τη συνέπειά του. Ο θάνατός του και μάλιστα τόσο πρόωρα μας συγκλονίζει. Είναι από αυτά που ακούς και δεν μπορείς να τα πιστέψεις. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

Καθώς ο εκλιπών είχε φιλικές σχέσεις με δημοσιογράφους της εφημερίδας μας, τα Νέα της Λέσβου εκφράζουν την οδύνη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Παναγιώτη. Να είναι γεροί να τον μνημονεύουν, έτσι κι αλλιώς στη μνήμη όλων μας παραμένει ζωντανός.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img