ΤΟΠΙΚΟ: Ξεκίνησε ο προγραμματισμός των ομάδων

Spread the love

Οι ομάδες του τοπικού αρχίζουν σιγά-σιγά τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας σεζόν, έχοντας άπλετο χρόνο για να κάνουν τις επιλογές τους σε όλα τα επίπεδα. 

Όπως γράψαμε στο φύλλο της περασμένης Τρίτης, ο Διαγόρας συμφώνησε με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αγίας Παρασκευής μετά από περίπου επτά χρόνια για να κάνει την τρίτη του θητεία στον σύλλογο. Από κει και πέρα ακόμη δυο ομάδες του τοπικού βρήκαν τον εκλεκτό για την θέση του προπονητή. 

Αρχικά ο Αρίων Μήθυμνας αντικατέστησε τον Σταύρο Μόλβαλη με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος πέρυσι εργάστηκε σε Ατρόμητο Ανεμότιας και Διαγόρα. Ο έμπειρος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τον Αρίωνα, που την νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στην Α΄ Κατηγορία σε σχέση με πέρυσι, που έσωσε την παρτίδα στο τελευταίο παιχνίδι των play out. Μάλιστα η διοίκηση του Αρίωνα εκτός από την πρόσληψη του Χρήστου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, φρόντισε να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό πέντε βασικούς παίκτες. 

Αναμφίβολα η πιο σημαντική ανανέωση είναι αυτή του γκολκίπερ Φώτη Παπάζογλου, ο οποίος αν και είχε προτάσεις από ομάδες παραπάνω κατηγοριών, εν τέλει επέλεξε να μείνει στον Αρίωνα Μήθυμνας. Το ίδιο ισχύει και για τους Κώστα Μαρούλη, Νίκο Βουρσούκη, Χαράλαμπο Βουτυράκη και Νίκο Κυριάκου

Μια άλλη ομάδα που έκλεισε προπονητή είναι η Άναξος, η οποία ευελπιστεί να έχει μια καλύτερη πορεία από την περσινή στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαργαρίτης, έδωσε τα χέρια με τον Ξενοφώντα Χαραλαμπή, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας, ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία με τον Καραβαγγέλη Στύψης. Ο Χαραλαμπής αναμένεται να στηριχθεί από τους ανθρώπους της Ανάξου με κάποιες προσθήκες που επιβάλλεται να γίνουν, προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας.

Προπονητή δεν χρειάστηκε να βρει η Φίλια, η οποία ανανέωσε την συνεργασία της με τον Κώστα Μυλωνά για έκτη συνεχή χρονιά. Φίλια και Μυλωνάς έχουν χτίσει μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού, που δύσκολα μπορεί να σταματήσει. Οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν και την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο η Φίλια να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστική στην μεγάλη κατηγορία. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση