Βαρβαγιαννης στην θέση του Κυτελη;

Spread the love

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Δήμο Μυτιλήνης μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κουφελου και των πρώτων 15 ονομάτων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Νέα δράση – Νέος Δήμος”, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο Παναγιώτης Κατσαβελλης, ο Παναγιώτης Τσακίρης, ο γιος του Κώστα Κουνέλλη και η Δήμητρα Αλεξανδρή. Ο Στρατής Κυτελης μιλά για προδοσία από τους πρώην συνεργάτες του, τους οποίους, όπως αναφέρει, στήριξε και εμπιστεύτηκε επί 4 χρόνια, ενώ την ίδια ώρα τα στελέχη που παραμένουν δίπλα του προσπαθούν να βρουν λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί μετά από την διάσπαση της ΝΔ με την ανακοίνωση των δύο υποψηφιοτήτων.

Οι συσκέψεις, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες είναι συνεχείς από την προηγούμενη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες να τεθεί επικεφαλής της παράταξης της Δημοτικής Αρχής στις επόμενες εκλογές ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, όπως ο Δημήτρης Βαρβαγιαννης, που – όπως λέγεται – θα μπορούσε να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος και ίσως να ανακόψει την πορεία του Π. Κουφελου, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο από την δυναμική που φαίνεται πως διαθέτει ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα πάντως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στον χώρο της ΝΔ δεδομένου ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος που μπορεί να στοιχίσει στους ή στον υποψήφιο που τελικά θα επιλεγεί.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση