Προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς

Spread the love


Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του επιδοτούμενου προγράμματος των Παιδικών Σταθμών, δηλαδή των παιδιών που εντάσσονται στην δράση και οι οικογένειές τους απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τροφείων. Οι αιτούντες μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης με τη χρήση των κωδικών taxisnet.

Με την ολοκλήρωση του ελέγχου – επεξεργασίας των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, καταρτίζονται οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση – δικαιολογητικά, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Από χθες μέχρι αύριο, Πέμπτη, κατατίθενται οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων. Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf. Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες/αιτούσες μπορούν να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση