SUPER LEAGUE 2: Πέρασε η πρόταση για play offs και play outs στο νέο πρωτάθλημα

Spread the love

Πέρασε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο συνεδρίασε την περασμένη Τρίτη, η πρόταση για τη διεξαγωγή play offs και play outs στο νέο πρωτάθλημα, ενώ να υπενθυμίσουμε πως τη νέα σεζόν θα πέφτουν πέντε ομάδες από κάθε όμιλο.

Η πρόταση για playoffs και play outs στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 πέρασε με ψήφους 14-5-1 από το Δ.Σ. της λίγκας. Σε κάθε όμιλο θα μετέχουν 13 ομάδες. Στα play offs για τον πρωταθλητή θα μετέχουν οι ομάδες από το 1 έως το 5, ο 12ος και ο 13ος θα πέφτουν απευθείας και από τα play outs που θα μετέχουν οι ομάδες από το 6 έως το 11 θα υποβιβάζονται άλλες τρεις ομάδες. Τα play offs και τα play outs θα διεξάγονται σε δύο γύρους των πέντε αγωνιστικών.

Στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αναφέρει τα εξής:

«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2 όπου έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ψηφίστηκε επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η Nike Flight DN 3595-100.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος SL2 αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, ενώ συζητήθηκε το πλάνο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος των τμημάτων υποδομών.

Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή στην ΕΠΟ ως προς την ισότιμη μεταχείριση της κατηγορίας με την Super League, σε ό,τι αφορά στην απόδοση εσόδων από το αναπτυξιακό πρόγραμμα Solidarity της UEFA».

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση