“Σφάζονται” με φόντο τη συναυλία του Αργυρού

Spread the love

Παραμονές Δεκαπενταύγουστου πού είναι ο μήνας αιχμής για την τουριστική περίοδο και ενώ τα προβλήματα της καθημερινότητας παρατηρούνται ολοένα και πιο οξυμένα λόγω του αποδεκατισμού της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης από τις διαδοχικές παραιτήσεις, συνεχίζεται αμείωτος ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ του Δημάρχου και των διαφωνούντων αν και αυτό το διάστημα λόγω των συναυλιών στο γήπεδο, η κόντρα εστιάζεται μεταξύ του Δημάρχου Στρατή Κύτελη και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Τσακύρη.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Αντιδημάρχου κ. Τσακύρη και τις απαντήσεις που έδωσε στις κατηγορίες του Δημάρχου – προειδοποιώντας και με προσφυγή στη δικαιοσύνη αν δεν ανακαλέσει – πριν από λίγο από το γραφείο του Δημάρχου διανεμήθηκε δελτίο Τύπου με γραπτή δήλωση του προέδρου του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παναγιώτη Πιττού ο οποίος καθιστά υπεύθυνο και υπόλογο τον κ. Τσακύρη για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων του γηπέδου κατά την αποψινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού ανεβάζοντας τους τόνους καθώς όπως λέει είναι ψευδές και ανήθικο να αποποιείται τις ευθύνες του.

Η δήλωση του κ. Πιττού – ο οποίος κατηγορεί τον Αντιδήμαρχο ότι σύναψε συμφωνητικό για την συναυλία μόνος του χωρίς να το κοινοποιήσει σε κανέναν – έχει ως ακολούθως: «Ενημερώνω τους συνδημότες μας ότι την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας του γηπέδου (ανθρώπων και εξοπλισμού) του Δημοτικού Σταδίου, κατά τη διεξαγωγή της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, που θα γίνει απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, την έχει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Τσακύρης Παναγιώτης, στον οποίον το παραχωρήσαμε μετά από αίτημά του στο Δ.Σ. του Νομικού μας Προσώπου (Αριθ. Πρωτ. 798/4/5/2023/ΝΠΔΑ), στις 4-5-2023.

Ως εκ τούτου, είναι αναληθές αυτό που επικαλείται ο κ. Τσακύρης Παναγιώτης στην απάντησή του προς τον κ. Δήμαρχό μας, ότι δηλαδή υπεύθυνος είμαι εγώ ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού για τα παραπάνω μέτρα ασφαλείας και προστασίας. Δηλώνουμε, ακόμη ότι ο κ. Τσακύρης Παναγιώτης ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού αποκλειστικά μόνος του συνήψε συμφωνητικό, το οποίο ποτέ δεν κοινοποιήθηκε στο Νομικό μας Πρόσωπο ούτε εστάλη σε άλλον της Δημοτικής Αρχής  (Δήμαρχο και Γενικό Γραμματέα).

Είναι, λοιπόν, ψευδές και ανήθικο να έρχεται, σήμερα, λίγες ώρες πριν από την συναυλία, να αποποιείται των ευθυνών του, τις οποίες εκείνος έχει αποκλειστικά για τα παραπάνω» αναφέρει καταλήγοντας ο κ Πιττός.

Πάντως βλέποντας κανείς την κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Δημοτικής Αρχής το τελευταίο διάστημα ενώ τα προβλήματα της καθημερινότητας παραμένουν οξυμένα διερωτάται μέχρι ποιο σημείο θα φτάσουν οι αντιμαχόμενες πλευρές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές της αυτοδιοίκησης.  Και αυτό όταν είναι εμφανές ότι αδυνατούν να διαχειριστούν ακόμα και την επιτυχία της αποψινής συναυλίας του γνωστού ερμηνευτή για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν για προπώληση χιλιάδων εισιτηρίων.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση