Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στην Αγία Παρασκευή

Από την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς χθες το μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή
Spread the love


Σοκαρισμένοι βγήκαν από το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή, χθες το μεσημέρι, οι ιδιοκτήτες μονοκατοικίας στο κέντρο του χωριού, όταν αντιλήφθηκαν ότι πήρε φωτιά η κουζίνα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων που από την μια στιγμή στην άλλη είδε την περιουσία του να καίγεται από αναμμένο μάτι με τηγάνι με λάδι, που πέταξε σπίθα στον απορροφητήρα και το κακό δεν άργησε να γίνει. 

Το ζευγάρι βγήκε έξω από το σπίτι και κάλεσε σε βοήθεια, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική που έσπευσε με τέσσερα οχήματα και οχτώ άνδρες. Η μονοκατοικία είναι διώροφη και στο υπόγειο βρίσκεται το δωμάτιο της κουζίνας απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν γρήγορα στο ισόγειο όπου βρίσκονται το καθιστικό και το σαλόνι και στη συνέχεια πέρασαν στον όροφο με τα υπνοδωμάτια.

Η ιδιοκτήτρια ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι στο υπόγειο υπήρχαν φιάλες υγραερίου και έτσι η επιχείρηση κατάσβεσης στήθηκε με ιδιαίτερη προσοχή για να αποφευχθεί πιθανή έκρηξη. Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να πιάσουν την φωτιά από τους εξωτερικούς χώρους και τα μπαλκόνια αφού ήταν αδύνατο να μπουν μέσα από τον καπνό και τις αναθυμιάσεις. Τελικά, το συμβάν έληξε στις 4 το απόγευμα, με σημαντικές ζημιές περίπου 50.000 ευρώ σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού και κατάρρευση της στέγης.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση