Διαγράμμιση στην Προκυμαία

Spread the love


Προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω διαγράμμισης της Π. Κουντουριώτη στην Προκυμαία από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και το Τμήμα Συγκοινωνιών Κυκλοφορίας και Εγκαταστάσεων του Δήμου Μυτιλήνης ανακοίνωσε το Λιμεναρχείο. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τροχαίας, ενημερώνονται οι οδηγοί όλων των οχημάτων, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και καταστημάτων, οι Δημόσιες Επιχειρήσεις, καθώς και όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην Προκυμαία Μυτιλήνης ότι από τις 22:00 σήμερα, Παρασκευή, έως τις 17:00 αύριο Σάββατο απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Π. Κουντουριώτη και συγκεκριμένα από το ύψος έναντι του Ξενοδοχείου “Blue Sea” μέχρι και την διασταύρωση με την οδό Αρχιπελάγους από την πλευρά του λιμανιού στο τμήμα που έγινε η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, λόγω εργασιών διαγράμμισης επί του οδοστρώματος. Όλα τα σταθμευμένα οχήματα θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τους οδηγούς. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα παρεμποδίζοντας την έναρξη και εκτέλεση των εργασιών θα απομακρύνονται με γερανοφόρο όχημα. 

Προκειμένου να αποφευχθεί η επιπλέον ταλαιπωρία, παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να συμμορφώνονται πλήρως με τις υποδείξεις και την σήμανση για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας και να μην σταθμεύουν κατά μήκος των εργασιών και να κινούνται προσεκτικά και με μικρή ταχύτητα κατά μήκος των εργασιών. Παράλληλα παρακαλούνται όλοι όσοι κινούνται στο κέντρο της πόλης για την πλήρη συμμόρφωσή τους με τις υποδείξεις της Τροχαίας για την εύρυθμη και ασφαλή κυκλοφορία κατά την διάρκεια των εργασιών.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση