ΤΕΝΙΣ: Στη Μυτιλήνη για 14η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά U18

Spread the love

Η Μυτιλήνη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για 14η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά U18 που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου και συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης. 

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα τιμήσουν με την παρουσία τους 84 αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18, οι οποίοι είναι μέλη των εθνικών ομάδων τους. Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου, με τους τελικούς. Το διήμερο 17-18/9 θα διεξαχθούν τα προκριματικά και θα ακολουθήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. 

Το τουρνουά προσέλκυσε ξανά αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη θα ταξιδέψουν για το ITF από Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Αγγλία, Κύπρο, Ιαπωνία, Εσθονία, Γαλλία, Σερβία, Ιταλία, Γεωργία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αίγυπτο, Ινδία, Σουηδία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σιγκαπούρη. Ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές βρίσκονται και οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη, οι οποίες θα αγωνιστούν απ’ ευθείας στο κυρίως ταμπλό. Τέλος, όλοι οι αγώνες του διεθνούς τουρνουά U18 θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση