ΣΙΝΕ-ΑΡΙΩΝ: Τελευταίες προβολές σήμερα

Spread the love

«The nun II»

Τελευταία προβολή σήμερα για την ταινία «The Nun II», μια ταινία τρόμου και μυστηρίου που αποτελεί την συνέχεια της πρώτης ταινίας η οποία είχε σπάσει ρεκόρ προβολής. Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: ««Η Καλόγρια 2» αποτελεί το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Καλόγριας και ανήκει στο σύμπαν του «The Conjuring» («Το Κάλεσμα»), του πιο εμπορικά επιτυχημένου franchise τρόμου μέχρι σήμερα, με περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδη παγκοσμίως. Το σίκουελ της παγκόσμιας επιτυχίας ακολουθεί την αδελφή Αϊρίν, η οποία για μία ακόμα φορά έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον δαίμονα Βάλακ που κρύβεται πίσω από το τρομαχτικό προσωπείο μιας καλόγριας».

«My Big Fat Greek Wedding 3»

Ακόμη μια ταινία που θα προβληθεί για τελευταία φορά σήμερα είναι η ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3». Μια ρομαντική κομεντί που θα προσφέρει γέλιο και διασκέδαση στο κοινό. Σύμφωνα με την υπόθεση: «Με την υπογραφή της σεναριογράφου και σκηνοθέτριας, Νία Βαρντάλος, η παγκόσμια επιτυχία Γάμος αλά ελληνικά, επιστρέφει στις οθόνες, σε καινούργιες, περιπετειώδεις στιγμές. Απολαύστε τα μέλη της οικογένειας Πορτοκάλος, που έρχονται στην Ελλάδα για να συναντήσουν συγγενείς, σε ένα διασκεδαστικό, αλλά και νοσταλγικό ταξίδι γεμάτο από αγάπη, αναποδιές και ανατροπές!».

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση