ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Θέλει Περιφερειάρχη να είναι το μακρύ του χέρι»

Από την περιοδεία του κυρίου Ανδρουλάκη στην Ερμού
Spread the love


Επίθεση στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, xθες το μεσημέρι, από την αγορά της Μυτιλήνης, κατηγορώντας τον ότι επιχειρεί να υπονομεύσει την ανεξαρτησία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, θέλοντας να επιβάλει τους δικούς του Περιφερειάρχες, προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο κ. Ανδρουλάκης έφτασε το βράδυ της Δευτέρας αεροπορικώς στη Μυτιλήνη και χθες το πρωί συνοδευόμενος από την Βάσω Χοχλάκα και άλλα στελέχη και αυτοδιοικητικούς του ΠΑΣΟΚ ακολούθησε πρόγραμμα περιοδειών στο ιστορικό κέντρο, καθώς και συναντήσεων με εκπροσώπους εμπόρων και επαγγελματιών, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στηρίξει και διά της παρουσίας του στον τόπο μας την υποψηφιότητα της κ. Χοχλάκα. Σε δήλωσή του, επί της οδού Ερμού, στους δημοσιογράφους, ο ίδιος κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι καλεί την κοινωνία να στηρίξει στις Περιφερειακές Εκλογές τις επιλογές του σε όλη την Ελλάδα, ώστε να δημιουργήσει ένα γαλάζιο χάρτη για να μπορεί «να συνεννοηθεί καλύτερα». 

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο κύριος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «θέλω να ρωτήσω τρεις μήνες τώρα η ακρίβεια καλπάζει, έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν, φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη καμιά επένδυση και βέβαια στα θέματα δημοκρατίας, θεσμών και διαφάνειας ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Κυριάκο Βελόπουλο για να αλώσουν την Ανεξάρτητη Αρχή Απορρήτου των Επικοινωνιών και να φρενάρουν το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές. Όλα αυτά δείχνουν ότι αξίζει στις 8 Οκτωβρίου να του πείτε ένα μεγάλο όχι και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου και τον ίδιο αλλά εσάς, τον απλό λαό, τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Για να αξιοποιηθούν σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και οι πόροι προς όφελος των νησιών και η περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση. Πρόσωπα, όπως η Βάσω Χοχλάκα, που προέρχεται από την τοπική κοινωνία, έντιμη και εργατική, μια νέα επιστήμονας να δουλέψει για τον τόπο, για όλους εσάς και όχι να είναι το μακρύ χέρι μιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης που το μόνο που έχει προτεραιότητα είναι η εξουσία για την εξουσία. Χαίρομαι που το μήνυμα και εδώ από τη Μυτιλήνη είναι νικηφόρο και είμαι σίγουρος ότι στις 8 Οκτωβρίου θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλες οι προοδευτικές δυνάμεις για να μπούμε εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια που εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου», είπε καταλήγοντας ο κ. Ανδρουλάκης.

Η περιοδεία

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ερμού

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχοντας μαζί του τον βουλευτή Επικρατείας, Παναγιώτη Δουδωνή και τον βουλευτή Λέσβου, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, μαζί με τα άλλα στελέχη επισκέφθηκε αρκετές επιχειρήσεις στην Ερμού και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες, ενώ στάθηκε και πολλές φορές στο δρόμο για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με διερχόμενους πολίτες.

Στο βιβλιοπωλείο Χατζηδανιήλ
Από τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των ποτοποιών, των εμπόρων και της εστίασης

Η περιοδεία του συνεχίστηκε και στην οδό Αρχιπελάγους όπου χαιρέτησε τους θαμώνες στα καφέ, ενώ κατέληξε στα Λαδάδικα, όπου είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Μυτιλήνης και Καλλονής, του Συνδέσμου Ποτοποιών και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Ασπίδα, οι οποίοι του έθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν και ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του κράτησε σημειώσεις και παρέλαβε τα υπομνήματα, ώστε να προωθηθούν μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση