ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΗΜΝΟΥ: Πρόκριση στα ημιτελικά για Ηρακλή και Αργοναύτες

Spread the love

Με τη διοργάνωση του κυπέλλου ξεκίνησε επίσημα η αγωνιστική χρονιά στη Λήμνο το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν δυο αναμετρήσεις με τον Ηρακλή Ατσικής και τους Αργοναύτες να τσεκάρουν το εισιτήριο στην ημιτελική φάση του θεσμού. Ο Ηρακλής, ο οποίος φέτος θα βασιστεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου, επικράτησε 4-0 της Ηφαιστίας στο Κοντοπούλι. Όλη η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στο 51΄ με τον Γιαμαρέλο. Στη συνέχεια ακολούθησαν δυο γκολ από τον Κουκουλίθρα, ενώ το τελικό 4-0 στην εύκολη νίκη-πρόκριση του Ηρακλή πέτυχε ο Ψυρούκης. 

Από κει και πέρα στα ημιτελικά προκρίθηκαν και οι Αργοναύτες που νίκησαν με το ευρύ 9-0 τον Φιλοκτήτη. Ο αγώνας δεν χωράει σε κριτική, μιας και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής, κάτι που καταδεικνύεται και από το τελικό σκορ. Τα γκολ για τους Αργοναύτες σημείωσαν οι  Ιωαννίδης 2, Μελισσός 2, Γιαννακίδης 2, Αμπελωμός, Παπαδόπουλος και Δαναμπάσης.

Να σημειωθεί πως το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν οι άλλοι δυο προημιτελικοί ΑΕΛ – Κεραυνός και Άρης – Κάσπακας για να γίνει γνωστό το παζλ της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Λήμνου. 

Το πανόραμα της Α΄ φάσης

  • Ηφαιστία – Ηρακλής 0-4
  • Αργοναύτες – Φιλοκτήτης 9-0

Σάββατο, 14/10

  • ΑΕΛ – Κεραυνός
  • Άρης Μούδρου – Κάσπακας

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση