ΒΟΛΕΪ: Χωρίς εκπλήξεις η 1η αγωνιστική σε γυναίκες και κορασίδες

Spread the love

Μια ακόμη αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε για τις τοπικές κατηγορίες του βόλεϊ στη Λέσβο με την διεξαγωγή αγώνων για τα πρωταθλήματα γυναικών και κορασίδων. 

Στις γυναίκες η περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Άθλησης που θα επιδιώξει να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην δική της πρεμιέρα νίκησε εύκολα τον Αρισβαίο με 3-0 σετ. Είναι χαρακτηριστικό πως και στα τρία σετ η Άθληση κράτησε τον Αρισβαίο σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για να καταλάβει κανείς την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η Άθληση πήρε τα δυο πρώτα σετ με 25-8 και 25-7, ενώ το τρίτο το πήρε με το εντυπωσιακό 25-3. 

Στο άλλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ο ΓΑΣ Λέσβου, ο οποίος φέτος αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αιγέα με 3-0 σετ. Η νικήτρια ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στα τρία σετ, τα οποία κατέκτησε με 25-10, 25-11 και 25-7.

Για το πρωτάθλημα των κορασίδων ντεμπούτο με το δεξί έκαναν οι δυο ομάδες του Ερμή Παμφίλων καθώς και η Άθληση. Ο Ερμής 1 επικράτησε 3-0 του ΑΟ Μυτιλήνης, 25-6, 25-12 και 25-10 τα σετ του αγώνα. Από την άλλη ο Ερμής 2 επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Αναγέννησης Αγιάσου. Τα σετ του αγώνα, 25-11, 25-15 και 25-15. Τέλος, με 3-0 νίκησε και η Άθληση τον  ΓΑΣ Λέσβου επιβεβαιώνοντας την δυναμική της και στις κορασίδες. Αν εξαιρέσει κανείς το τρίτο σετ, το οποίο η Άθληση πήρε δύσκολα με 25-23, στα δυο πρώτα είχε πιο εύκολο έργο, κατακτώντας τα με 25-14 και 25-15.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στις γυναίκες

  • Αρισβαίος – Άθληση 0-3 
  • Αιγέας – ΓΑΣ Λέσβου 0-3 

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στις κορασίδες

  • ΑΟ Μυτιλήνης – Ερμής 1 0-3 
  • Αν/ση Αγιάσου – Ερμής 2 0-3 
  • Άθληση – ΓΑΣ Λέσβου 3-0 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση