ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πήρε τον βαθμό με καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’

Spread the love

ΠΑΟΚ Β΄ και Αιολικός πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0, αγώνας ο οποίος έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης μπορεί  να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα καθώς άξιζε την νίκη βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε και στα δυο ημίχρονα, βγάζοντας αρκετή ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στη Νέα Ευκαρπία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο τους έλειψε το γκολ. 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε μια και μοναδική φορά στο 17 όταν ο Νινούα εκτέλεσε κόρνερ και ο Αντρέ Ρικάρντο έπιασε κεφαλιά αναγκάζοντας τον Μιλόγεβιτς να μπλοκάρει την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα ο Αιολικός έφθασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Ενομό να βγαίνει τετ-ατετ με τον Μοναστηρλή, τον οποίο πέρασε, όμως το πλασέ του παίκτη των φιλοξενούμενων έδιωξε ο Τασιούρας, προτού η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 22΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εξαπέλυσε σουτ εντός περιοχής με τον Μοναστηρλή να διώχνει σε κόρνερ. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο ανήκε στον Αιολικό όταν στο 47΄ ο πιο δραστήριος παίκτης του, ο Ενομό, βρέθηκε απέναντι στον Μοναστηρλή, όμως, ο τελευταίος τον νίκησε αποκρούοντας σε κόρνερ. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πίεσε ακόμη περισσότερο τον αντίπαλο με σκοπό να πετύχει ένα γκολ που άξιζε βάσει της εικόνας που είχε στο γήπεδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 62΄ λίγο έλειψε να δεχθεί τέρμα από τον ΠΑΟΚ Β΄ καθώς ο Τσοπούρογλου βρήκε ωραία τον Πανίδη, που πλάσαρε όμως ο Κολλαράς, έβαλε σωτήρια κόντρα με την μπάλα να περνάει κόρνερ. 

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς γενικότερα για τις δυο ομάδες, καθώς τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο ημίωρο με τον Αιολικό να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν σαφώς καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα θα ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους στο ρεπό των δυο εβδομάδων που ακολουθεί για το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, που δεν θα γίνει ποτέ και για το προγραμματισμένο ρεπό στον Βόρειο Όμιλο. Αυτό σημαίνει πως ο Αιολικός θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ξανά στις 12 Νοεμβρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β’ (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας (Μανωλιούδης 62), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (Σνάουτσνερ 82), Γρόσδης (Ρούμιαντσεφ 35), Νινούα, Τσοπούρογλου (Κανίς 82), Ρικάρντο, Δαρέλας (Πανίδης 46).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Λούμανσρουμπεν, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (Καγκελίδης 88), Τριανταφυλλάκος (Μουχάλης 64), Γιοκέ, Ζάκαριτς (Ιωάννου 88), Ενομό (Κόρντιτς 76).

Super League 2, Βόρειος Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

  • ΠΑΟΚ Β΄ – Αιολικός 0-0
  • Κοζάνη – Αν/ση Καρδίτσας 1-0
  • Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 1-3
  • Λάρισα – Μακεδονικός 1-1
  • Καμπανιακός – Λεβαδειακός 0-2
  • Ρεπό: Ηρακλής, ΑΕΚ Β΄ 

Βαθμολογία

  1. Λεβαδειακός  12  5-0
  2. Κοζάνη  9  5-3
  3. Αν/ση Καρδίτσας  8  6-4
  4. ΑΕΛ  8  5-6
  5. ΠΑΟΚ Β΄  7  7-3
  6. Μακεδονικός  6  4-4
  7. Αιολικός  5  5-8
  8. ΑΕΚ Β΄  3  4-3
  9. Νίκη Βόλου  3  3-3
  10. Καμπανιακός  3  4-6
  11. Ηρακλής  2  1-2
  12. Απόλλων Πόντου  0  1-8

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση