ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καθοριστικής σημασίας το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη

Spread the love

Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο του Βορείου Ομίλου της Super League 2 με τον Αιολικό να έχει εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στην Κοζάνη, την Κυριακή, στις 13:00. 

Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για την ομάδα της Μυτιλήνης αφενός για να ξεφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και αφετέρου για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη εξάδα, μιας και η βαθμολογική απόσταση των ομάδων που βρίσκονται στο πρώτο ταμπλό του πίνακα, είναι μικρή. Ο Αιολικός μπορεί να νιώθει αδικημένος που δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική, παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κοζάνη, που βρίσκεται μόλις στο +2 από τους κυανόλευκους, οι οποίοι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1. 

Στα αγωνιστικά ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζάκαριτς, ενώ μετά τον Άσχαμπαρ ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ του Αιολικού και πιο συγκεκριμένα ο Έργκι Κάτσε, ο οποίος συμφώνησε με την Καλαμάτα για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μάλιστα στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένονται να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το κυανόλευκο ρόστερ, όπως και νέες μεταγραφές, με παίκτες που θα έρθουν στον Αιολικό για να τον ενισχύσουν ενόψει του υπόλοιπου του πρωταθλήματος. 

Προς το παρόν το μυαλό όλων στο σύλλογο είναι στο παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο θα σφυρίξει ο Ευστράτιος Μαχαίρας από την Αθήνα. 

Super League 2, Βόρειος Όμιλος

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο, 15:00

  • Καμπανιακός – ΑΕΛ

Κυριακή

  • Αιολικός – Κοζάνη (13:00)
  • ΑΕΚ Β΄ – Αν/ση Καρδίτσας (14:00)

Δευτέρα

  • Ηρακλής – Μακεδονικός (14:00)
  • Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄ (15:00)
  • Ρεπό: Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση