Χιόνια στην αγορά της Μυτιλήνης!

Spread the love

Με… πυκνή χιονόπτωση από αύριο Δευτέρα θα επιχειρήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης και για όλο το διάστημα των γιορτών να “ζεστάνει” την αγορά δίνοντας ένα ακόμα πιο γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα μέσα από ένα μηχάνημα που παράγει τεχνητές νιφάδες χιονιού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Η παρούσα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης υπό την προεδρία του Γιάννη Μουτζούρη κατά κοινό ομολογία έχει αφήσει εποχή μέσα από δραστηριότητες και φρέσκες ιδέες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών και δείχνουν ότι υπάρχει ένας ισχυρός Σύλλογος στην αγορά που προσπαθεί συνεχώς προς όφελος των καταστηματαρχών.

Από αύριο Δευτέρα ξεκινά το εορταστικό ωράριο στην αγορά και η πρώτη μέρα περιλαμβάνει με δωρεάν μετακινήσεις σε συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου με τις Αστικές Συγκοινωνίες για τη συναυλία από το συγκρότημα Gadjo Dilo που θα γίνει το απόγευμα στην Ερμού και μάλιστα η εκδήλωση αφιερώνεται στη μνήμη του Χρήστου Βαλασέλη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και ήταν από τους ανθρώπους που υποστήριζε τις δραστηριότητας του Εμπορικού Συλλόγου.

 Το μηχάνημα τεχνητού χιονιού δοκιμάστηκε ήδη επιτυχώς στην αγορά και είναι έτοιμο να γεμίσει με νιφάδες την Ερμού και να ζεστάνει τις καρδιές καταστηματαρχών και καταναλωτών.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων από Μυτιλήνη προς χωριά Λουτρά, Θερμή, Καγιάνι, Χάλικας, Χρυσομαλλούσα και Αεροδρόμιο και αντίστροφα βάση του προγράμματος των Αστικών Συγκοινωνιών θα είναι δωρεάν αύριο  Δευτέρα ενώ τα επιπρόσθετα δρομολόγια Μυτιλήνη – Καγιάνι – Αγία Μαρίνα 16:20, 18:30, 21:10, Μυτιλήνη – Χρυσομαλλούσα – Μυτιλήνη, 17:30 ,18:30, 20:30,21:30 και Μυτιλήνη- Λουτρά : 21:30 δίνουν το κίνητρο για να κατέβει ο κόσμος στην Ερμού.

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας δεν σταματήσαμε ούτε μία μέρα να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε δραστηριότητες και εκδηλώσεις στόχο να τονώνουμε την καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Μυτιλήνης» είπε στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης. Και συνέχισε: «Δεν εφησυχάζουμε, καθώς η αναγνώριση των συναδέλφων αλλά και των καταναλωτών για ό,τι νέο γίνεται στην Ερμού αποτελεί για εμάς κίνητρο για να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερες εκδηλώσεις, χρόνια πολλά και καλά σε όλους» είπε ο πρόεδρος.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση