«Σύσσωμοι για τις ευρωεκλογές»

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης
Spread the love


Προσκλητήριο για τις ευρωεκλογές έστειλε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Κελέτσης, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία διοργάνωσε η τοπική ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας μαζί με την ΟΝΝΕΔ Λέσβου, την Παρασκευή το απόγευμα, στο Mythical Coast. Παρών και ο Βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για ενότητα και κομματική συσπείρωση σε μια γεμάτη από φίλους του κόμματος αίθουσα του Mythical Coast. 

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου

Τα μηνύματα αυτά θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι απόρροια ανησυχίας της χαλαρής ψήφου των ευρωεκλογών, αλλά και της δυσαρέσκειας που έχει τροφοδοτηθεί το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το νέο φορολογικό, την περικοπή των επιδοτήσεων, τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας και κυρίως τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις καταναλωτικών προϊόντων, όπως επίσης και η συζήτηση που έχει ανοίξει για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών στην οποία φαίνεται να μην συμφωνεί ένα σημαντικό κομμάτι της βάσης, εκτός από τους βουλευτές που διαφοροποιούνται, μεταξύ των οποίων και ο κ. Αθανασίου.

Ο κ. Κουφέλος μαζί με συνεργάτες και φίλους

Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας έγινε σε πανηγυρικό κλίμα, και αυτό εξάλλου δικαιολογείται και από το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα μέχρι στιγμής έχει τον αέρα του νικητή από τις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών φίλοι και στελέχη της τοπικής ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και μέλη της ΟΝΝΕΔ. Παράλληλα παρέστησαν ο Διοικητής του Βοστάνειου Γιώργος Καμπούρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Μυρσινιάς, ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Λέσβου, Βασίλης Βογιατζής, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, μαζί με συνεργάτες και δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Καίτη Στρατάκη.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Προκόπης Τζιμής, κατά την διάρκεια της ομιλίας του

Στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το παρών

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου, Προκόπης Τζιμής, καλωσόρισε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την καινούργια χρονιά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε τέλος και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Γιώργος Στρατηγέλλης, ο οποίος ευχήθηκε για μια παραγωγική χρονιά με την Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ να είναι δίπλα σε κάθε πολίτη.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση