Απόκριες στη Μυτιλήνη!

Spread the love


Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Μυτιλήνης, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης, αλλά και κάθε φορέας, Σύλλογος ή ομάδα, που θέλει να σχηματίσει το δικό της καρναβαλικό γκρουπ. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και θα καταλήξει στην Πλατεία Σαπφούς, όπου θα ακολουθήσει μουσική συναυλία σε αποκριάτικους ρυθμούς!

Και την προηγούμενη ημέρα, όμως, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο παιδικό πάρτι, όπου ομάδα animater με αποκριάτικες στολές και face painting, σερπαντίνες, μπαλόνια και σοκολατοειδή θα διασκεδάσει τους μικρούς καρναβαλιστές.

Δηλώσεις συμμετοχής 

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων και κάθε ενδιαφερόμενος φορέας, Σύλλογος ή ομάδα που θα ήθελε να συμμετέχει στην αποκριάτικη παρέλαση της Κυριακής 17/3 θα πρέπει να το δηλώσει στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, μέσω email στη διεύθυνση [email protected], έως τις 20 Φεβρουαρίου. Τα γκρουπ θα συμμετέχουν στην παρέλαση με δικές τους στολές και θεματολογία.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση