Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: 75 φύλακες, νυχτοφύλακες και προσωπικό καθαριότητας  

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Στην κάλυψη 75 θέσεων προχωρά το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο που εδρεύει στην Αθήνα, μέσω ΑΣΕΠ, για τρεις ειδικότητες και συγκεκριμένα ημερήσιους φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, νυχτοφύλακες και προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, διάρκειας 7 μηνών.

Αιτήσεις 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα -> Αιτήσεις πρόσληψης προσωπικού στο Υπουργείο Πολιτισμού. Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet.

Στη συνέχεια επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ. Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης μπορούν να επεξεργάζονται την αίτηση όσες φορές επιθυμούν πριν την οριστική υποβολή της. Επιπλέον και μετά την οριστική υποβολή, δύνανται να πραγματοποιήσουν αναίρεση της υποβολής για τυχόν διορθώσεις μέχρι και τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Για να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του/της υποψηφίου/ας στη διαγωνιστική διαδικασία πρέπει η αίτησή του/της να είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων για την ορθή υποβολή της αίτησης, στον σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr βρίσκονται αναρτημένα τα εξής: Εγχειρίδιο Χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής, η παρούσα Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2024 Ε.Α.Μ., το Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-06-2021» και το Ειδικό Παράρτημα: (Α2) Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «07-04-2023».

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων άνοιξε την Παρασκευή και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται  στον διαδικτυακό κόμβο του Υπουργείου Πολιτισμού www.culture.gov.gr και στο σύνδεσμο https://sox.culture.gov.gr. 

Επισημάνσεις: 

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής αυτής.

Εφιστάται η προσοχή για την ορθή συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων της αίτησης, σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του εγχειριδίου και τα αναφερόμενα στο Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021».

Με την οριστική υποβολή της αίτησης, παρέχεται στον/στην υποψήφιο/α σε εκτυπώσιμη μορφή αποδεικτικό του «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ ».

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986 (ΦΕΚ Α΄/75) για τα στοιχεία που αναφέρονται σε αυτήν. 

Η αίτηση συμμετοχής συνιστά εξουσιοδότηση προς το ΥΠΠΟ για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του/ης αιτούντος/σης αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας ανακοίνωσης. Για πληροφορίες σχετικά με την Ανακοίνωση και τη συμμετοχή σε αυτή οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο (213 2144819) εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 14:00 ή μέσω email στο [email protected] .

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img