Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πρόσληψη υδρονομέων

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


  • Στην κάλυψη τεσσάρων θέσεων προχωρά ο Δήμος Μυτιλήνης για τις ανάγκες στο Πλωμάρι, τη Θερμή, την Αγιάσο και την Δημοτική Ενότητα Ευεργέτουλα

Στην πρόσληψη 4 υδρονομέων προχωρά ο Δήμος Μυτιλήνης με την προκήρυξη που δημοσιεύτηκε χθες και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως την Μ. Πέμπτη, 2 Μαΐου. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για 5 μήνες για την αντιμετώπιση αναγκών εξασφάλισης της σωστής χρήσης των αρδευτικών νερών και την διαφύλαξη των σχετικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι υδρονομείς θα αναλάβουν καθήκοντα στο Πλωμάρι, τη Θερμή, την Αγιάσο και την Δημοτική Ενότητα Ευεργέτουλα.

Πρόκειται για θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για τις οποίες δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους υποψηφίους υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους, ότι έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και ότι γνωρίζουν καλά ανάγνωση και γραφή. Επίσης δεν πρέπει να έχουν καταδικαστεί σε ποινή που να συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημόσιου υπαλλήλου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών ή έως 65 (με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του οργάνου πρόσληψης – Δημοτικό Συμβούλιο).

Όσοι ενδιαφέρονται να προσληφθούν, με τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Μυτιλήνης (Διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 13 – 17, Μυτιλήνη, τηλ: 22513 50596, αρμόδια για την παραλαβή είναι η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού του Δήμου Μυτιλήνης, Ευμορφία Τυρή) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προσκομίζοντας φωτοτυπία του αστυνομικού Δελτίου ταυτότητάς τους, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ποινικό μητρώο (θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την υπηρεσία) και υπεύθυνη δήλωση ότι «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους, έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους, γνωρίζουν καλά ανάγνωση και γραφή και δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινή που να συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημοσίου υπαλλήλου».

Μετά το Πάσχα

Εξάλλου, αμέσως μετά το Πάσχα αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης για την πρόσληψη 12 συμβασιούχων, εργατών, οδηγών και χειριστών μηχανημάτων έργου, οι οποίοι θα αναλάβουν τον καθαρισμό δασικών εκτάσεων του Δήμου Μυτιλήνης, τη διαμόρφωση τμημάτων δρόμων δασικής οδοποιίας για την πρόσβαση πεζών, οχημάτων και ειδικών οχημάτων της Δασικής και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και, εν γένει, οποιαδήποτε άλλη δράση αποσκοπεί στη διασφάλιση της πυροπροστασίας των δασών εν όψει του καλοκαιριού. Και αυτές οι θέσεις αφορούν 5μηνες συμβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο χειριστές μηχανημάτων έργου θα κάνουν χρήση των σκαπτικών μηχανημάτων (GRADER, JCB, τσάπας) του Δήμου Μυτιλήνης, ενώ οι δύο οδηγοί θα απασχοληθούν με τη μεταφορά προϊόντων εκσκαφών με τα οχήματα του Δήμου Μυτιλήνης για τη συντήρηση του δασικού δικτύου και για τη χρήση του βυτιοφόρου για τη μεταφορά νερού (υδροφόρας) σε περίπτωση που απαιτηθεί η συμβολή αυτού από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, για την κατάσβεση πυρκαγιών. Οι 12 εργάτες θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες πυροπροστασίας και πυρασφάλειας των δασικών εκτάσεων της περιοχής του Δήμου Μυτιλήνης.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img