ΜΠΑΣΚΕΤ: Το 3×3 ταξίδεψε στη Λέσβο

Spread the love

Στο πλαίσιο του Islands Project το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ έπιασε λιμάνι στη Λέσβο και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων έμαθαν το 3×3 μέσα από το παιχνίδι.

Συνολικά πήραν μέρος επτά ομάδες από Δημοτικά Σχολεία και 16 από Γυμνάσια, και 25 και 64 μαθητές και μαθήτριες αντίστοιχα. Οι δράσεις οι οποίες κράτησαν τέσσερις μέρες (25-28 Απριλίου), έλαβαν χώρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, στο γήπεδο με μπαλόνι στα Πάμφιλα και στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων και το FunBasket Festival. Η δράση αυτή, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία εκτός από τον αγώνα 3Χ3 και το FunBasketFestival, περιελάμβανε ακόμη Jamboree MiniBasket για παιδιά κάτω των 12 ετών, σεμινάριο προπονητών U18 και αγώνες Μικτών ομάδων U14 κορίτσια και U13 αγόρια. 

Τις απονομές έκαναν οι Σωκράτης Γιακουμής (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Μυτιλήνης), Λευτέρης Κοτσώνης (Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Μυτιλήνης), Βασίλης Ανδριώτης (Πρόεδρος ΤΕ Λέσβου), Αλέκος Ελευθερίου (Αντιπρόεδρος ΤΕ Λέσβου), Ταξιαρχούλα Κουρκουλή (Διευθύντρια 6ου Δημοτικού Σχολείου).

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση