Τρεις θέσεις ναυαγοσωστών στην Ερεσό

Spread the love


Στην πρόσληψη τριών ναυαγοσωστών (ΠΕ Γυμναστών και ελλείψει αυτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με συμβάσεις διάρκειας 4 μηνών προχωρά ο Δήμος Δυτικής Λέσβου. Η υποβολή των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους ξεκίνησε από την Παρασκευή και θα διαρκέσει μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Οι ναυαγοσώστες πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 45 ετών, ενώ και οι τρεις που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν στην Ερεσό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν άδεια ναυαγοσώστη την οποία υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους, όπως και φωτοαντίγραφα: Αστυνομικής ταυτότητας, τίτλων σπουδών, πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, τραπεζικού λογαριασμού, εκκαθαριστικού Εφορίας και βεβαίωσης απογραφής άμεσα ασφαλισμένου από τον ΕΦΚΑ, καθώς και υπεύθυνης δήλωσης ότι πληρούν τα γενικά προσόντα της προκήρυξης.

Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ενώ όσοι προσληφθούν θα απασχοληθούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση