Έτρεξαν πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην δράση των Καρκινοπαθών Λέσβου
Spread the love


Το δικό τους μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί και πρέπει να νικηθεί έστειλαν, για ακόμη μια φορά, τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών με την διοργάνωση του συμβολικού περιπάτου την περασμένη Κυριακή το πρωί. Στον περίπατο συμμετείχαν αρκετοί σύλλογοι του νησιού μας, οι οποίοι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνουν πάντα το παρών. Η πεζοπορία ξεκίνησε από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και ολοκληρώθηκε στο πάρκο στα Τσαμάκια.

Έτρεξαν πιο γρήγορα από τον καρκίνο

Ήδη από τις 9 το πρωί της Κυριακής τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου, βρίσκονταν έξω από το Δημοτικό Θέατρο, στήνοντας τραπεζάκια με ενημερωτικό υλικό για τις δράσεις του συλλόγου. Σε όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν το παρών στην δράση, τους προσφέρθηκε ένα καπέλο από το Σύλλογο. Μικροί και μεγάλοι φορώντας τα αθλητικά τους ξεκινώντας από το Δημοτικό Θέατρο, σε ένα ευχάριστο κλίμα, με μπαλόνια και μουσικές, όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς τα Τσαμάκια. Εκεί τους περίμεναν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, οι οποίοι πρόσφεραν νερά και γλυκά σε όλους. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Μουτζούρης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε χρόνο η συμμετοχή μας είναι ένα μάθημα ζωής. Αντλούμε δυνάμεις και κουράγιο για το πώς αντιμετωπίζουνε την Ασθένειά τους. Και του χρόνου χορηγοί, όλοι μαζί χωρίς να λείπει κανένας η ευχή μας!».

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου συμμετείχαν στην δράση προσφέροντας νερά και γλυκά σε όλους

Στην όμορφη δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου συμμετείχαν και άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εριφύλη Χιωτέλλη. Επίσης το παρών στην δράση έδωσαν μέλη του Συλλόγου «Φλόγα», του κέντρου ΑμεΑ της Κυψέλης, του Ερυθρού Σταυρού με τον πρόεδρο του Περιφερειακού τμήματος, Θεόδωρο Βαλσαμίδη, να συμμετέχει και εκείνος από νωρίς στη δράση, μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου, του Λεσβιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων «ΗΩΣ» και αρκετοί κάτοικοι της Μυτιλήνης. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση