ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Για την υπέρβαση κόντρα στον ΑΟ Κερατέας ο Αιγέας!

Spread the love

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στον 8ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική δίνει σήμερα ο Αιγέας στην Αθήνα, με αντίπαλο τον ΑΟ Κερατέας. 

Ματς-πρόκληση για την ομάδα του Πλωμαρίου που επιστρέφει ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από διάλειμμα αρκετών ημερών χωρίς επίσημο παιχνίδι, λόγω των αλλαγών που προέκυψαν στο πρόγραμμα των αγώνων. Ο Αιγέας έχει μπροστά του μια τριάδα αγώνων που θα καθορίσει τον στόχο του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Άπαντες στην ομάδα του Πλωμαρίου είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΟ Κερατέας, που χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσει την άνοδό του στις εθνικές κατηγορίες. 

Ο νταμπλούχος Λέσβου εκτός από το σημερινό απαιτητικό παιχνίδι έχει να παίξει ακόμα, στην έδρα του με την Θύελλα Χαλκειούς, παιχνίδι το οποίο θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουνίου, ενώ την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ, η οποία θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου, θα μεταβεί στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει το Φοίβο Κρεμαστής, παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει το τρίτο εισιτήριο στη Γ΄ Εθνική, καθώς τα άλλα δυο είναι σχεδόν καπαρωμένα από τον ΑΟ Κερατέας και τον Αστέρα Καισαριανής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Αιγέα ταξίδεψε αυθημερόν στην Αθήνα, αποφασισμένη να γυρίσει στη βάση της, έχοντας στις αποσκευές της έστω ένα βαθμό που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες του συλλόγου για την πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Φυσικά το έργο του Αιγέα αναμένεται δύσκολο, αφού θα παίξει στην έδρα μιας ποιοτικής ομάδας, όπως ο ΑΟ Κερατέας που διαθέτει σπουδαίους ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Ο Αιγέας για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιορίσει τα ατού της αθηναϊκής ομάδας και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές του να δείξουν το μαχητικό τους πνεύμα που τους διακατέχει τη φετινή χρονιά. Το παιχνίδι το οποίο θα γίνει κάτω από έντονη ζέστη, που αναμφίβολα θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, ορίστηκε να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα το διευθύνει ο Λουκάς Αλαφογιάννης από την Βοιωτία.  

Το πρόγραμμα στον 8ο όμιλο

Τετάρτη, 17:00

2η αγωνιστική, εξ αναβολής

  • Αστέρας Καισαριανής – Θύελλα Χαλκειούς
  • 4η αγωνιστική, εξ αναβολής
  • ΑΟ Κερατέας – Αιγέας Πλωμαρίου

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση