Να ξεφύγει η Μυτιλήνη από τη μιζέρια 

Spread the love

Θέλει μεγάλο κουράγιο για να κινηθεί ένας πεζός αν είναι γονέας και σπρώχνει το καροτσάκι με το παιδί του στην αγορά της Μυτιλήνης όχι μόνο τις καθημερινές, αλλά και τις Κυριακές που η κίνηση υποτίθεται στην πρωτεύουσα του νησιού μας είναι σε πιο χαλαρά επίπεδα.

Οδός Ερμού, πριν τις 11 το πρωί της Κυριακής. Διαφορετικοί γονείς κινούνται με τα καροτσάκια με τα παιδιά τους και από δίπλα τους κάθε λογής τροχοφόρο. Και δεν είναι μόνο η όχληση από τα διερχόμενα τροχοφόρα και το καυσαέριο, αλλά και η στάθμευση πάνω στα πεζοδρόμια που μετατρέπει τη βόλτα των γονιών με τα παιδιά τους σε έναν αγώνα μετ’ εμποδίων! 

Βλέποντας χθες τα συνεργεία του Δήμου να αλλάζουν τη σήμανση στο Ιστορικό Κέντρο σκεφτήκαμε ότι από τη Δευτέρα όλα αυτά θα τελειώσουν. Η Δημοτική Αρχή του Παναγιώτη Χριστόφα πήρε μία γενναία απόφαση και αν θέλουμε ανθρώπινη πόλη, οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, είναι μοναδική αυτή η ευκαιρία να αφήσουμε τη Μυτιλήνη να φύγει μπροστά και να μην γυρίσει πίσω.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση