Προσκλητήριο Παρασκευαΐδη από την Ακαδημία

Spread the love

Στα εκλογικά τμήματα της Ακαδημίας ψήφισε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης ο οποίος πριν από λίγο εξερχόμενος από το κτιριακό συγκρότημα και απευθυνόμενος στους πολίτες κάλεσε το λαό του Νομού μας να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές ενισχύοντας το κόμμα του ώστε η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών να βρει το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη σε ισχυρότερη θέση.

«Καλούμε τους κατοίκους του ακριτικού Νομού Λέσβου να ενισχύσουν το ΠΑΣΟΚ και το Νίκο Ανδρουλάκη, να μας δώσουν τη δύναμη για να σταματήσουμε τις αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ευνοούν τους μεγάλους Ομίλους βάζοντας στη μέγγενη τους μικρομεσαίους που είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής Οικονομίας» είπε ο Βουλευτής.

Μιλώντας για την οικοδόμηση μιας Ευρώπης των λαών ο κ. Παρασκευαΐδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τα νησιά μας τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο οι αγροτικές επιδοτήσεις και οι καταστροφικοί χειρισμοί της χώρας μας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στη νέα ΚΑΠ αλλά «είναι και η ακρίβεια και το μεταφορικό ισοδύναμο που δεν έχουν πληρώσει. H ακρίβεια  έχει γονατίσει τα νοικοκυριά μειώνοντας την αγοραστική δύναμη για όλους, η  προσπάθειά τους να ιδιωτικοποιήσουν το ΕΣΥ και όλα τα άλλα ανοιχτά μέτωπα που αναδεικνύω μέσα από τις παρεμβάσεις και τις ερωτήσεις μου στη βουλή» είπε ο Βουλευτής.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση