Τα ποσοστά των κόμματων και οι δηλώσεις των κομματικών στελεχών

Spread the love

Με τη Νέα Δημοκρατία να υποχωρεί από Ιούνιο σε  Ιούνιο στο 27,78% στο Νομό Λέσβου χάνοντας (στο 83,56% της ενσωμάτωσης) 12,03% και το ΚΚΕ να αναδεικνύεται με ποσοστό 15,62% στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ τρίτο με 15,16% οι τρεις επικεφαλής των κομμάτων στη Λέσβο σχολίασαν στα Νέα της Λέσβου το μέχρι τώρα αποτέλεσμα.

Ο Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χατζηδιάκος σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη χώρα μας απέχοντας σημαντικά από το δεύτερο και το τρίτο κόμμα ωστόσο ανέφερε ότι σαφώς το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί ένα μήνυμα για την κυβέρνηση ότι πρέπει να επιταχύνει τις πολιτικές και τις μεταρρυθμίσεις της και αυτά τα ζητήματα θα απασχολήσουν το κόμμα από το προσεχές διάστημα. Από την πλευρά του ΚΚΕ η βουλευτής Μαρία Κομνηνάκια σχολίασε ότι οι πολίτες αντιστάθηκαν δυναμώνοντας το ΚΚΕ το οποίο βγαίνει στο Νομό μας από τις Ευρωεκλογές ενισχυμένο παρά το υψηλό ποσοστό της αποχής. Ομοίως ικανοποίηση εξέφρασε και ο Γραμματέας Λέσβου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μήλιος σημειώνοντας ότι παρά την εναλλαγή στη δεύτερη θέση με το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ διατήρησε και αύξησε τα ποσοστά του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου.

Το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ  ήταν κλειστό από νωρίς ενώ ο Γραμματέας του κόμματος κ. Μοιρασγεντής καθώς βρίσκεται εκτός Μυτιλήνης μας παρέπεμψε για δήλωση περίπου στις 23:00. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα στο 83,56% της ενσωμάτωσης έχει ποσοστό 12,99% χάνοντας μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με τις εκλογές του περσινού Ιουνίου.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση