Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το Σάρλιτζα

Spread the love


Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν την δυνατότητα, όσοι το επιθυμούν, να καταθέσουν προτάσεις για την αξιοποίηση του οικοπέδου του Σάρλιτζα. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός τρέχει ήδη εδώ και ένα μήνα περίπου. Όπως είχαμε γράψει στο φύλλο των Ν.τ.Λ. της 2ης Μαΐου, η Περιφέρεια προετοίμαζε καιρό την προκήρυξη του διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου. Μέχρι στιγμής ήδη δύο ενδιαφερόμενες εταιρείες από την προηγούμενη πρόσκληση ενδιαφέροντος, μη δεσμευτικού χαρακτήρα της Περιφέρειας φαίνεται ότι μπαίνουν δυναμικά στην «κούρσα» για την ανάληψη του έργου. 

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού (ο οποίος θα έχει διάρκεια συνολικά 40 μέρες) θα υποβληθούν πλέον και οι δεσμευτικές προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Στην συνέχεια προβλέπεται η κατάθεση στρατηγικού σχεδίου από την πλευρά των εταιρειών, οι οποίες θα παρουσιάσουν το όραμα και τα πλάνα που έχουν για το εν λόγω οικόπεδο-κτίριο. Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες οι οποίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ήδη από την προηγούμενη πρόσκληση μη δεσμευτικού χαρακτήρα της Περιφέρειας έχουν καταθέσει ένα επενδυτικό σχέδιο για την αξιοποίηση του Σάρλιτζα. Η μία είναι η εταιρεία του επιχειρηματία Θοδωρή Κούσκου, που μέχρι στιγμής έχει αποδείξει ότι έχει μπει για τα καλά στο «χορό του θερμαλισμού», αξιοποιώντας ήδη τις ιαματικές πηγές Πολιχνίτου, ενώ η άλλη εταιρεία φαίνεται ότι εκπροσωπείται σε τοπικό επίπεδο από τον επιχειρηματία Μανώλη Τζανέτο, ο οποίος ενεργεί για λογαριασμό αλλοδαπών επιχειρηματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων και έχουν εκδηλώσει με την σειρά τους ενδιαφέρον για το Σάρλιτζα. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση