ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ένα παιχνίδι, μια άνοδος!

Spread the love

Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς παίζει ο Αιγέας, στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής για την 7η και τελευταία αγωνιστική στον 8ο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική. 

Η ομάδα του Πλωμαρίου παίζει για δυο αποτελέσματα, αφού βολεύεται και με την ισοπαλία, η οποία της εξασφαλίζει το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική, την ίδια στιγμή που ο γηπεδούχος Φοίβος Κρεμαστής θέλει μόνο τη νίκη για να ανέλθει αυτός στις εθνικές κατηγορίες. Οι δυο μονομάχοι είναι ισόβαθμοι στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς, με τον Αιγέα να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Φοίβο, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Ο πρωταθλητής Λέσβου θα παίξει πρώτα για τη νίκη, αλλά και η ισοπαλία δεν τον χαλάει στην προσπάθεια να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. 

Οι ποδοσφαιριστές του Προκόπη Καρτάλη θα τα δώσουν όλα στον τελικό της Κυριακής ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δώσουν μεγάλη χαρά στο φίλαθλο κοινό του Πλωμαρίου, αλλά και στο λεσβιακό ποδόσφαιρο που εκτός του Αιολικού θέλει να έχει και δεύτερο εκπρόσωπο στη Γ΄ Εθνική της αγωνιστική περιόδου 2024-25.  

Στον Αιγέα γνωρίζουν καλά πως την Κυριακή θα συναντήσουν πολλές δυσκολίες κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής και θα χρειαστεί όλοι να δώσουν το 100% για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που θα σημάνει την άνοδο του συλλόγου στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Πλωμαρίου ενδεχομένως να ανέβει στη Γ΄ Εθνική και σε περίπτωση ήττας από τον Φοίβο Κρεμαστής, αν ισχύσει το σενάριο που θέλει τις καλύτερες τέταρτες ομάδες των ομίλων να ανεβαίνουν στη Γ΄ Εθνική, με τον Αιγέα να είναι μια από αυτές. 

Φυσικά η ομάδα του Πλωμαρίου θέλει να τελειώσει τη δουλειά την Κυριακή, παίζοντας για δυο αποτελέσματα. Ο πρωταθλητής Λέσβου αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλος στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς με μόνο ερωτηματικό τον Δημήτρη Ψάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με την Κερατέα και η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Στις έξι το απόγευμα θα αρχίσει ο σπουδαίος αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο ‘’Φίλιππος Δελαπόρτας’’, παρουσία πολλών φίλων της γηπεδούχου ομάδας, που αναμένεται να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. 

Τέλος, διαιτητής ορίστηκε ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από την Αργολίδα. 

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο

Κυριακή

  • Παμμηλιακός – Αστέρας Καισαριανής (17:00)
  • Φοίβος Κρεμαστής – Αιγέας Πλωμαρίου (18:00)
  • Θύελλα Χαλκειούς – ΑΕ Βαθ. Πανσαμιακού 3-0 α.α.
  • Ρεπό: ΑΟ Κερατέας

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση