ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα

Spread the love

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Super League 2 ο Αιολικός επιστρέφει ξανά στη Γ΄ Εθνική, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας του συλλόγου τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται έντονες διεργασίες στην ομάδα της Μυτιλήνης όσον αφορά την επόμενη μέρα που ελπίζει να την βρει στη Γ΄ Εθνική και όχι στο τοπικό, κάτι που δεν θέλει να σκέφτεται κανείς στον ιστορικό σύλλογο. Το πιθανότερο είναι οι κυανόλευκοι να παίξουν κανονικά στη Γ΄ Εθνική, αλλά με τελείως διαφορετική φιλοσοφία και ρόστερ συγκριτικά με τη χρονιά που στέφθηκαν πρωταθλητές στη Γ΄ Εθνική.  Ο Αιολικός μετά τον υποβιβασμό του από τη Super League 2 στην τρίτη εθνική κατηγορία, επιστρέφει στον ερασιτέχνη, οπότε το μπαλάκι πέφτει στον Τζιμ Αντωνάκα, ο οποίος καλείται να βρει τη λύση είτε με αυτόν στο τιμόνι, είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στη Γ΄ Εθνική χωρίς προβλήματα και με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το πότε θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Αιολικού που αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον, μιας και η ομάδα της Μυτιλήνης θα ξεκινήσει από το μηδέν το χτίσιμο της καινούργιας χρονιάς μετά από μια ταραχώδη σεζόν στη Super League 2, με την διοίκηση να αδυνατεί να προστατέψει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί σχεδόν εύκολα. Όλα αυτά έχουν πλέον τελειώσει και ο Αιολικός καλείται να κοιτάξει μπροστά διότι τον περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά στην οποία θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του από τα όσα έγιναν την σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Με ανακοίνωσή του ο ΣΦΑΑ κάνει γνωστό πως θα συγκεντρώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό με σκοπό την ενίσχυση του Αιολικού, που χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του σε Λέσβο και Αθήνα όσο τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε πρόσωπο κοινής αποδοχής στην τοπική κοινωνία του νησιού, για τα πρώτα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ:

«Η ώρα της κρίσεως έφτασε για ΟΛΟΥΣ μας. Όταν θέλεις να λέγεσαι οπαδός του ΑΙΟΛΙΚΟΥ και της ιδέας αυτής της ομάδας, τότε πρέπει να το αποδεικνύεις έμπρακτα βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Στη συγκέντρωση του ΣΦΑΑ που έγινε πριν μερικές ημέρες πάρθηκε απόφαση για οικονομική ενίσχυση της ομάδας και ήδη έχει μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό.

Ευχαριστούμε τους μέχρι τώρα συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας για την οικονομική τους ενίσχυση και ευελπιστούμε να γίνουν ακόμα περισσότεροι, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό το οποίο θα δοθεί σε πρόσωπο κοινής αποδοχής στην τοπική κοινωνία του νησιού, για τα πρώτα λειτουργικά έξοδα της ομάδας.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σ.Φ.Α.Α 1984».

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση