ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρισβαίος και Αίολος ρίχνονται σήμερα στη μάχη του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου

Spread the love

Ο πρωταθλητής Λέσβου στους άνδρες Αρισβαίος Καλλονής και ο αντίστοιχος στις γυναίκες, Αίολος Μυτιλήνης, αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο σε National League 2 και Α2 αντίστοιχα.

Ο Αρισβαίος που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα στις 8 το βράδυ στην πρεμιέρα των μπαράζ ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην National League 2 (παλιά Γ΄ Εθνική) Ελπίδα Πεταλούδων. Η ομάδα της Καλλονής, που επίσης φιλοδοξεί να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες, θα προσπαθήσει να νικήσει την πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου ώστε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές της για το ένα και μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Ουσιαστικά η ομάδα της Καλλονής αρχίζει και τελειώνει το τουρνουά με ντέρμπι κόντρα σε Ελπίδα Πεταλούδων και ΦΟ Βροντάδου, με την Αναγέννηση Σάμου να έχει το ρόλο του αουτσάιντερ. 

Να σημειωθεί πως το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στους άνδρες θα διεξαχθεί με 4 αντί για 5 ομάδες καθώς ο Άρης Σύρου δήλωσε αδυναμία συμμετοχής για οικονομικούς λόγους. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΕΟΚ τροποποίησε το πρόγραμμα των αγώνων με ένα παιχνίδι να διεξάγεται κάθε μέρα μέχρι την Κυριακή, εκτός από σήμερα που θα γίνουν δυο. Ο Αρισβαίος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Ελπίδα Πεταλούδων (σήμερα), Αναγέννηση Σάμου (Παρασκευή) και ΦΟ Βροντάδου (Κυριακή). Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου, εκτός από αυτά της πρεμιέρας που θα γίνουν στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ. 

Στη μάχη του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 γυναικών ρίχνεται σήμερα ο πρωταθλητής Λέσβου Αίολος Μυτιλήνης, ο οποίος στις 6 και μισή το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Ρόδου, που αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Α2 γυναικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Θοδωρή Γιαννίκου βρίσκεται στην Αθήνα για να ευχαριστηθεί τις εντυπώσεις στο τουρνουά και παράλληλα οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον μέσα από την συμμετοχή τους στους αγώνες μπαράζ με τους πρωταθλητές από τα νησιά και την Κρήτη. 

Το νέο πρόγραμμα στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην National League 2

  • Τετάρτη 19/6

(17:30) Αναγέννηση Σάμου – ΦΟ Βροντάδου 

(20:00) Αρισβαίος Καλλονής – Ελπίδα Πεταλούδων

  • Πέμπτη 20/6

(18:30) Ελπίδα Πεταλούδων – Αναγέννηση Σάμου

  • Παρασκευή 21/6

(18:30) Αναγέννηση Σάμου – Αρισβαίος Καλλονής

  • Σάββατο 22/6

(17:00) Ελπίδα Πεταλούδων – ΦΟ Βροντάδου

  • Κυριακή 23/6

(13:30) ΦΟ Βροντάδου – Αρισβαίος Καλλονής

Το πρόγραμμα στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 γυναικών

  • Τετάρτη 19/6

(16:30) Ίκαρος Ικαρίας – Μαρπησσαϊκός

(18:30) Διαγόρας Ρόδου – Αίολος Μυτιλήνης

(20:30) Ανδρογέας Ηρακλείου – ΦΟ Βροντάδου

  • Πέμπτη 20/6

(16:30) ΦΟ Βροντάδου – Διαγόρας Ρόδου

(18:30) Αίολος Μυτιλήνης – Ίκαρος Ικαρίας

(20:30) Μαρπησσαϊκός – Ανδρογέας Ηρακλείου

  • Παρασκευή 21/6

(16:00) Ίκαρος Ικαρίας – ΦΟ Βροντάδου

(18:00) Διαγόρας Ρόδου – Ανδρογέας Ηρακλείου

(20:00) Μαρπησσαϊκός – Αίολος Μυτιλήνης

  • Σάββατο 22/6

(13:30) Διαγόρας Ρόδου – Μαρπησσαϊκός

(15:30) Ανδρογέας Ηρακλείου – Ίκαρος Ικαρίας

(17:30) ΦΟ Βροντάδου – Αίολος Μυτιλήνης

  • Κυριακή 23/6

(11:00) Ίκαρος Ικαρίας – Διαγόρας Ρόδου

(13:00) Μαρπησσαϊκός – ΦΟ Βροντάδου

(15:00) Αίολος Μυτιλήνης – Ανδρογέας Ηρακλείου

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση