Ώρα τελικού για το πρωτάθλημα Κ16

Spread the love

Η μεγάλη ώρα έφτασε για Απόλλωνα Βουναρακίου και Αστέρα Νίκης καθώς αναμετρώνται σήμερα μεταξύ τους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στον τελικό του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου, διεκδικώντας το τρόπαιο του πρωταθλητή. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 και μισή το απόγευμα με τον πρώτο και αήττητο στο κανονικό πρωτάθλημα Απόλλωνα Βουναρακίου να είναι το φαβορί απέναντι στον φιλόδοξο Αστέρα Νίκης, που τερμάτισε δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα. Να σημειωθεί πως ο τελικός γίνεται μια εβδομάδα αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες στη Λέσβο με την ΕΠΣΛ σωστά να αναβάλει τον αγώνα. 

Επιπλέον να αναφέρουμε πως διαιτητής στον σημερινό τελικό τον οποίο αναμένεται να παρακολουθήσει αρκετός κόσμος θα είναι ο Μάκης Δουκάκης, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του θα γίνει η τελετή λήξης με την απονομή των μεταλλίων σε όλες τις ομάδες και φυσικά του κυπέλλου στους δυο φιναλίστ.

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση