ΤΟΠΙΚΟ: Ανανεώσεις παικτών σε Φίλια και Ορφέα Άντισσας

Spread the love

Δυνατά ξεκίνησαν η Φίλια και ο Ορφέας Άντισσας στο κομμάτι των ανανεώσεων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η Φίλια μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Θοδωρή Παπαλόπουλο κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό κορμό του περσινού ρόστερ, ανανεώνοντας την συνεργασία της με συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Δυτικής Λέσβου θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα σεζόν οι Γιώργος Καπταγιάννης, Κώστας Κρητικός, Ρομέο Ντερβίσι, Τάκης Ελευθερίου, Γιώργος Μαλακός, Δημήτρης Μαντζουράνης, Μάριος Λαπούσι, Θωμάς Παπαδόπουλος και Ιγνάτης Γιαούπι. Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ να παραμένει στο σωματείο εν όψει του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. 

Εκτός από τις ανανεώσεις παικτών το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις που θα έχουν ως στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Φίλιας, που θέλει να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει τη νέα αγωνιστική περίοδο.  

Από κει και πέρα ανανεώσεις παικτών είχαμε και στον Ορφέα Άντισσας, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ. Ο Ορφέας Άντισσας είναι η μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα στο χώρο της Β΄ Κατηγορίας που κινείται γρήγορα και δυναμικά, έχοντας μάλιστα ήδη ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφική της προσθήκη με την απόκτηση-επιστροφή του Βασίλη Ιντζέ. Στο κομμάτι των ανανεώσεων η ομάδα του Σαράντου Τζινιέρη επέκτεινε τη συνεργασία της με τους Γιάννη Κουτσιανίτη, Φώτη Ουζουνέλλη, Σπύρο Καναβό, Χαράλαμπο Βαγγελάκη και Γιάννη Βόσσο, ο οποίος επιστρέφει ξανά στην αγωνιστική δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στον ώμο, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση