«Με ρυθμό και ανθρωπιά»

Spread the love

Ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου την Κυριακή, αργά το απόγευμα, εκεί όπου η διαδραστική πολυφωνική συναυλία με τίτλο «Με ρυθμό και ανθρωπιά» μάγεψε το κοινό. Στην συναυλία συμμετείχαν 90 μουσικοί και χορωδοί από την σύμπραξη της πολυφωνικής χορωδίας «Ροδιά» από την Αθήνα, υπό την διεύθυνση της Μάρθας Μαυροειδή, την Διαπολιτισμική Χορωδία «Cantaλαλούν» από την Μυτιλήνη, υπό την διεύθυνση της Μαρίζας Βαμβουκλή και το σύνολο Body Percussion «Kekeca» από την Τουρκία. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια παραδοσιακά και σύγχρονα στα οποία συμμετείχαν είτε μεμονωμένα, είτε ως σύνολα και τα τρία μουσικά σχήματα. Ο κόσμος γέμισε τον αίθριο χώρο της Γενικής Γραμματείας και απόλαυσε μέχρι το τελευταίο λεπτό την μουσική συναυλία, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Σύλλογο «Πολυφωνία Cantaλαλούν» και από την Αντιδημαρχία πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης. Τα κοινωνικά μηνύματα αλλά και η μαγεία που αναδείχθηκε κατά την διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης ήταν από τα στοιχεία που συνέθεσαν την επιτυχημένη ροή της συναυλίας. Στην ορχήστρα βρέθηκαν οι: Βαγγελιώ Δημητράκη στο πιάνο, Αντώνης Μυλωνάς στην κιθάρα, Γιάννης Κουτζαμάνης στα κρουστά, Γιάννης Τσιάμης στο μπουζούκι, Μαντώ Βελλέ στο μαντολίνο, Μαρία Παπαδημητρίου στα κρουστά και Μαρίζα Βαμβουκλή στο ακορντεόν.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση