Νεκρή γυναίκα στη Φυκιότρυπα

Spread the love


Σόκαρε ο εντοπισμός μιας νεκρής γυναίκας από τη Μυτιλήνη στην περιοχή της Φυκιότρυπας χθες το πρωί από πολίτες, που ενημέρωσαν το Λιμενικό, ενώ για τα αίτια του θανάτου αρμόδιος για να ρίξει φως είναι ο ιατροδικαστής Μυτιλήνης μετά την νεκροψία που επρόκειτο να διενεργηθεί.

Η άτυχη γυναίκα ήταν 35 ετών και είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, καθώς φαίνεται πως λάμβανε αγωγή για ψυχολογικά προβλήματα και αναφέρθηκε ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Οι αρμόδιες αρχές περίμεναν την έκθεση του ιατροδικαστή διερευνώντας με προσοχή την υπόθεση και επί του παρόντος, ανεπίσημα, φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και η ζυγαριά να γέρνει στο απονενοημένο διάβημα. Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετώπιζε στο παρελθόν προβλήματα από εξαρτήσεις και γι’ αυτό ενδεχομένως οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούσαν κάθε πτυχή αυτής της υπόθεσης, θέλοντας να αποκλείσουν οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Όλα φαίνεται πως έγιναν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, χωρίς κανένας να δει κάτι ασυνήθιστο στην περιοχή και να ενημερώσει τις αρχές, αν και θα πρέπει να σημειώσουμε ότι λίγα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας, η οποία ήταν με τα ρούχα της, υπάρχει στρατιωτικό παρατηρητήριο.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση