Αυτοψία στη χάραξη της νότιας παράκαμψης

Spread the love

Αυτοψία σε προβληματικά – κατά την κρίση της Περιφερειακής Αρχής – σημεία της χάραξης της νότιας παράκαμψης της Μυτιλήνης πραγματοποίησε σήμερα ο Κώστας Μουτζούρης, μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες, Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή και Κώστα Αρώνη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας, Άρη Ελευθερίου, τον Σύμμβουλο της Περιφέρειας, Ηλία Κουνιαρέλλη, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και συνεργάτες του, προσκαλώντας και τα τοπικά ΜΜΕ για να καταγράψουν τις περιοχές όπου απαιτούνται διορθώσεις για να μην θιγούν περιουσίες. Εκεί βρέθηκε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, Παναγιώτης Παρασκευαίδης, ο οποίος συμφώνησε με τον Περιφερειάρχη ότι απαιτούνται επί μέρους τροποποιήσεις για να προχωρήσει το έργο.

Τόσο ο Κ. Μουτζούρης, όσο και ο κ. Παρασκευαίδης εξέφρασαν την άποψη ότι η νότια παράκαμψη πρέπει να κατασκευαστεί, ως ένα σημαντικό έργο υποδομής για την Μυτιλήνη και ολόκληρο το νησί, αλλά θα πρέπει να προηγηθεί επαναχάραξη συγκεκριμένων σημείων δεδομένου ότι με το πέρασμα των χρόνων υπήρξαν αλλαγές οι οποίες δεν λαμβάνονται υπόψη στη μελέτη.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση