ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας

Spread the love

Με σλόγκαν «Αναγκαία συνήθεια!» κυκλοφορούν από χθες τα εισιτήρια διαρκείας του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25, που θα τον βρει να επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, επιχειρώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο για μεταγραφές που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. 

Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι δύσκολη και απαιτητική για την ομάδα της Μυτιλήνης στην μετάβασή της από την Super League 2 στη Γ΄ Εθνική. Η υποστήριξη των φιλάθλων προς το ιστορικό σωματείο αποτελεί αναγκαία συνθήκη, ώστε αυτό να πορευτεί με μια ανταγωνιστική ομάδα στον φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών. Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν μόνο τους 17 εντός έδρας αγώνες του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου. 

Φέτος, οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι δύο:

  • Για τα άσπρα καθίσματα του «Ταρλά» η τιμή είναι στα 120€
  • Για τα μπλε καθίσματα του «Ταρλά» (Σκεπαστή εξέδρα) η τιμή είναι στα 250€
  • Ωστόσο, για πρώτη φορά δίνεται και η δυνατότητα απόκτησης Εισιτηρίου Διαρκείας Α’ Γύρου στην τιμή των 75€.

Για πληροφορίες και αγορές εισιτηρίων διαρκείας, οι ενδιαφερόμενοι εντός Λέσβου μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2251888006, ώστε άμεσα να παραλάβουν τις κάρτες τους. 

Για τους φιλάθλους εκτός Λέσβου, διατίθενται εισιτήρια διαρκείας και από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας. Τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφορίες: 6974599807.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση