Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Spread the love

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ένας άνδρας στη Μυτιλήνη μετά από καβγά με τη σύντροφό του ο οποίος κατέληξε σε ξυλοδαρμό και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού της στο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο, που έγινε από τον ίδιο με το αυτοκίνητο του, επενέβη και ενημερώθηκε για το συμβάν η αστυνομία η οποία προχώρησε σε σύλληψη του άνδρα παρά το γεγονός ότι η σύντροφός του δήλωσε και συνεχίζει να δηλώνει ότι ο τραυματισμός της στο πρόσωπο προέρχεται από χτύπημα στο αυτοκίνητο μετά από απότομο φρενάρισμα και όχι από χειροδικία.

Οι αστυνομικές αρχές σχηματίζοντας τη δικογραφία χειρίζονται την ευαίσθητη αυτή υπόθεση με τη δέουσα προσοχή, καθώς πρέπει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι υπηρετεί σε κρίσιμη υπηρεσία του Κράτους. Ο φερόμενος ως δράστης θα δικαστεί τη Δευτέρα με πιθανή την αθώωσή του από τη στιγμή που η σύντροφός του δηλώνει ότι ο τραυματισμός της οφείλεται σε ατύχημα.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση