Παίκτης-προπονητής ο Μανούσος στον Αετό – Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Όλυμπος

Spread the love

Το διπλό ρόλο του παίκτη και προπονητή θα επωμιστεί και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μανούσος στον Αετό Λουτρών. 

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής με την σπουδαία καριέρα είχε συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με τον νέο πρόεδρο της ομάδας των Λουτρών, Άκη Μαρμαλέκα, ο οποίος του ανέλυσε το πλάνο για την νέα αγωνιστική περίοδο, που περιλαμβάνει την επιστροφή του Αετού στην διεκδίκηση τίτλων. Ο Μανούσος αποδέχθηκε τελικά την πρόταση του ιστορικού σωματείου στο οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και την διεκδίκηση της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλάι του σπουδαίου ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται ο Δούκας Καρέτος, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο του Αετού, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα θα έχει το ρόλο του βοηθού προπονητή. Ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, που θα περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις, αφού στόχος του Αετού είναι να φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ που θα μπορεί να αντέξει το βάρος του πρωταθλητισμού. 

Πρώτη προσθήκη στην ομάδα των Λουτρών είναι ο Γιώργος Τσομπανέλλης, ο οποίος μετά από ένα χρόνο στον Διαγόρα επιστρέφει ξανά στον Αετό με τον οποίο έχει πανηγυρίσει αρκετούς τίτλους στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του. Ο δυναμικός μέσος έχει χτίσει σχέση αγάπης με τον Αετό και ήταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε εκεί. Ακόμη η ομάδα των Λουτρών ανακοίνωσε και μια ανανέωση, αυτή του μπακ-χαφ Γιώργου Αγριμάκη, που παραμένει στο δυναμικό του συλλόγου για μία ακόμη χρονιά, ώστε με την εμπειρία του να βοηθήσει τον Αετό να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει τη νέα σεζόν.

Σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα προέβη ο Όλυμπος, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ του. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγιάσου πήρε τον τερματοφύλακα Στρατή Κάμπερ και τον μεσοεπιθετικό Ρονάλντο Σιμόνι, που αμφότεροι πέρυσι αγωνίζονταν στην Φίλια και πλέον θα ανήκουν στο δυναμικό του Ολύμπου, που ανεβάζει σε τρεις τον αριθμό των μεταγραφών, καθώς είχε προηγηθεί αυτή του νεαρού Θεοδωρίδη από την Νίκη Ευκαρπίας. Μάλιστα ο Κάμπερ θα πλαισιώσει στα γκολπόστ τον Τσακίρη, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον Όλυμπο, που σταδιακά κλείνει τις όποιες τρύπες υπάρχουν στο ρόστερ του, προσθέτοντας σε αυτό εμπειρία, νιάτα και μαχητικότητα. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφικές προσθήκες, οι οποίες θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του Ολύμπου, που θέλει και τη νέα χρονιά να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. 

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση