ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΝΑΡΑΚΙΟΥ: Φιλικό παιχνίδι στο Αϊβαλί της Τουρκίας για την Κ14

Spread the love

Στο Αϊβαλί της Τουρκίας θα βρεθεί αύριο Σάββατο η πρωταθλήτρια ομάδα Κ14 του Απόλλωνα Βουναρακίου για να συμμετάσχει σε ένα πρωτόγνωρο για όλους στην ακαδημία φιλικό παιχνίδι με την Armutcoukspor, που θα διεξαχθεί για κοινωνικούς λόγους. 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κ14 του Απόλλωνα Βουναρακίου θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις διακοπές τους για να συμμετάσχουν σε αυτό το ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι που γίνεται κατόπιν πρόσκλησης από τον Δήμο στο Αϊβαλί και την τοπική ομάδα. Η φιλική αναμέτρηση, που είναι η αρχή για ανάλογες δράσεις στο μέλλον τόσο στη Λέσβο όσο και στην Τουρκία, θα ξεκινήσει στη μια το μεσημέρι. 

Τέλος, η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Αμπελικιώτη για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση του ταξιδιού στο Αϊβαλί, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά λόγω των φιλικών αγώνων που δίνουν στη γείτονα χώρα συχνά οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού. 

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση