ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Έντονο ενδιαφέρον από επιχειρηματία εκτός Λέσβου

Spread the love

Μπήκαμε στον Αύγουστο και ο Αιολικός δεν έχει καν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για την νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ οι τρεις παίκτες που ανανέωσαν από την περσινή Κ19 θα μείνουν ελεύθεροι, με έναν εξ αυτών, τον Τελωνιάτη, να έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Όλυμπο. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η ομάδα της Μυτιλήνης παραμένει διοικητικά ακέφαλη μετά την απόφαση του Τζιμ Αντωνάκα να παραιτηθεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη και παρότι ο Αιολικός δηλώθηκε κανονικά στην Γ΄ Εθνική, ουδείς μπορεί να γνωρίζει αυτή τη στιγμή αν θα καταφέρει να φτιάξει ομάδα, ικανή να σταθεί στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος. 

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα από φίλους της ομάδας και μέλη παλαιότερων διοικήσεων που μετέβησαν στο πρωτοδικείο προκειμένου να συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή που θα συζητήσει την επόμενη μέρα του Αιολικού. Μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να  γίνει γνωστή η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο χρόνος περνάει και επί της ουσίας ο Αιολικός παραμένει χωρίς διοίκηση και παίκτες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον από επιχειρηματία εκτός Λέσβου, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Από το περιβάλλον του ενδιαφερόμενου που θέλει να αναλάβει τον Αιολικό προκύπτει ότι στην επικείμενη γενική συνέλευση θα εκπροσωπηθεί από έναν από τους συνεργάτες του. Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας έχει όλη την καλή διάθεση να βγάλει την ομάδα της Μυτιλήνης από την δύσκολη θέση, καλύπτοντας το αγωνιστικό μπάτζετ, όχι όμως και τα χρέη που υπάρχουν από την προηγούμενη διοίκηση. 

Μένει λοιπόν να φανεί αν θα κλείσει θετικά το θέμα, διότι σε διαφορετική περίπτωση πολύ δύσκολα ο Αιολικός θα κατέβει στην Γ΄ Εθνική. Πάντως ακόμα και τώρα γίνονται προσπάθειες από κάποιους ανθρώπους να μεταπειστεί ο Τζιμ Αντωνάκας ώστε να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου. Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας εμμένει στην απόφασή του να κλείσει ο κύκλος του στους κυανόλευκους, βλέποντας ότι δεν υπάρχει στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Δυστυχώς ο Αιολικός περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του και θα πρέπει άπαντες να κινητοποιηθούν, ώστε να συμμετάσχει κανονικά στην Γ΄ Εθνική, παρουσιάζοντας στο γήπεδο μια ανταγωνιστική ομάδα.  

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση