Στο “Νησί” για γαστρονομικές απολαύσεις!

Spread the love

Δυναμική είσοδο στις επιχειρήσεις εστίασης στον υπέροχο Μόλυβο έκανε φέτος ο Ηλίας Σαρήπαπας, με το εστιατόριο “Το νησί”, που βρίσκεται στην περιοχή Πλάτανος, πάνω από την πλατεία του Ανδρέα Κυριάκου.

Αν και ο κ. Σαρήπαπας δεν κατάγεται από το νησί μας, αποφάσισε να ζήσει και να επενδύσει εδώ, ασκώντας το επάγγελμά του που είναι σεφ, με σπουδές στην μαγειρική, την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική, στη Γαλλία και τη Δανία. 

Το “Νησί” είναι ανοιχτό καθημερινά, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με γεύσεις που θα σας μαγέψουν από την ευρωπαϊκή κουζίνα. Επιβάλλεται να δοκιμάσετε το μοσχαρίσιο φιλέτο σε μπαλοτίνα που λιώνει στο στόμα, αλλά και την μπριζόλα τόμαχοκ για δύο ή και περισσότερα άτομα, που ωριμάζει και μαγειρεύεται κάτω από ειδικές συνθήκες. Πλούσια γεύση και νοστιμιά υπόσχεται η πίτσα ταρτ – φλαμπέ, με συνταγή από την Γαλλία, με ζυμάρι πίτας, κρέμα γάλακτος, μπέικον, κρεμμύδι, γιαούρτι, μοσχοκάρυδο και φρέσκο πιπέρι. Το μενού περιλαμβάνει επίσης ψαρονέφρι, συκώτι μοσχαρίσιο, λουκάνικα, κοτόπουλο, μπιφτέκια, παϊδάκια, αλλά και εξαιρετικά ψαρικά και θαλασσινά, όπως το φιλέτο γλώσσας με αρώνια, σιρόπι και κάπαρη, που είναι από τις πρώτες επιλογές ντόπιων και τουριστών, τα μύδια με κρέμα γάλακτος, γαρίδες σαγανάκι και φρέσκο, καλοψημένο λαβράκι. 

Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τα επιδόρπια, που είναι ένα κι ένα! Τάρτα lemon pie με φρέσκα λεμόνια και μαρέγκα φλαμπέ, κρεμ μπρουλέ, και τη μους λευκής σοκολάτας.

Για περισσότερες πληροφορίες – κρατήσεις στο τηλ. 6936 839754.

Add a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση